CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

myslim zeby nebol odveci reconnect plugin a nastavit aspon na 20 sekund lebo nejaky peachus cele doobedie hra stylom vybehne co najskor ligne palicu a reconnect a hra znova...na awp a aim mapach sa mu to podari aj tri krat
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

mirak2 napísal:myslim zeby nebol odveci reconnect plugin a nastavit aspon na 20 sekund lebo nejaky peachus cele doobedie hra stylom vybehne co najskor ligne palicu a reconnect a hra znova...na awp a aim mapach sa mu to podari aj tri krat
ten peachus sa vola 7ino <3 anicQa_13 :evil: Prisaham, ze kazdy round si da reconnect, raz sa mu to podarilo tri krat :roll:

na fy_buzzkill to robi tiez :roll:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

hmm...ja som dneska videl tuším ineho typka s inym nickom toto robiť...samozrejme aj tohoto vašeho, bol som na inferne len pod iným nickom....nabuduce za to drbnem asi BAN lebo ma to tiež začína sprepačenim srať :!:
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Mad Dad napísal:hmm...ja som dneska videl tuším ineho typka s inym nickom toto robiť...samozrejme aj tohoto vašeho, bol som na inferne len pod iným nickom....nabuduce za to drbnem asi BAN lebo ma to tiež začína sprepačenim srať :!:
Fakt Sorry ale dneska mi blblo pripojenie tak mi furt vypinal a zapinal net neviem preco!... Takze prepac Mad Dad ...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Staci zakazat pripajanie do aktualneho kola...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

cZar nemyslel som teba...teba som ani nejako nevnímal...ale ineho..taky debilny dlhy nick mal...:D

// Nadeo neni to zlé len potom by to aj mňa sralo keďže ako prehadzuje mapy tak ma vyhodí a vypíše že banned :lol:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

neviem ako ste admini dohodnuty za opakovany reconnect ci davate nejaky trest alebo nie, lebo niektory co ho spustaju je uz na smiech. taky 7ino dava v priebehu jednej mapy xkrat reconnect
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mad Dad napísal:hmm...ja som dneska videl tuším ineho typka s inym nickom toto robiť...samozrejme aj tohoto vašeho, bol som na inferne len pod iným nickom....nabuduce za to drbnem asi BAN lebo ma to tiež začína sprepačenim srať :!:
Tak tak, jednodňový odpočinok (alebo podľa tvojho uváženia) pre tých čo to robia pravidelne príde vhod . Imho lepšie jak plugin :)
cZaR napísal:Fakt Sorry ale dneska mi blblo pripojenie tak mi furt vypinal a zapinal net neviem preco!... Takze prepac Mad Dad ...
Podla mňa pársekundové vypadnutie a následné naskočenie netu spôsobí len lag, nie hneď disconnect . Keď sa mýlim tak prepáč. Samozrejme keď to nebol spomínaný reconnect 3x za kolo :D alebo niečo podobné tak sa ťa to netýka .
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No tak zatial s týmto nebol nejaký väčší problém ak si pamätám tak len jeden keď sa hral buzzkill dávnejšie...to niekedy navečer...leko vtedy strašné nervy mal na jedneho typka...tuším ho aj slayoval za to vkuse :lol: ale keď vravíte že teraz to začína byť také vážne, vyriešime dúfam niečo.... neviem vám osobne povedať viacej...dneska som bol na serveri len chvílu....škola robí svoje :X
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

FIKY napísal:Podla mňa pársekundové vypadnutie a následné naskočenie netu spôsobí len lag, nie hneď disconnect . Keď sa mýlim tak prepáč. Samozrejme keď to nebol spomínaný reconnect 3x za kolo :D alebo niečo podobné tak sa ťa to netýka .
Ja som sa aspon 6 reconnectol do toho isteho rounda ptm to prestalo :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

stacil by plugin proti reconnectu, ktory automaticky zakaze opatovne prihlasenie, nemam tusnie ako sa vola, ale mozem ho mrknut
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Len tu pisete o plugine ale nikto ho sem nenapise a neuvedie zdroj.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

30 sekund googlenia
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=139759

//to vies, mal by sa o to pokusit clovek co sa tomu rozumie ;) a co na tom nefungovalo? ze teba nekickovalo? ty ked si admin tak mas imunitu
//dnes som si dovolil ozvat sa proti takemuto reconnectkingovi a okamzite nasledovala sprska reci ako ze som decko 10rocne, potom to upravil na 13 rocne decko, nepriame urazky na moju rodinu... bol to tento: http://cs.hojko.com/player.php?id=34643 komu sa chce kontrolovat logy, nech sa paci ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Asi ta sklamem, nahodil som to vcera poobede a nefungovalo mi to.
last_knight
Light Professional
Light Professional

este dotaz na hraca 7ino <3 nejak mu nedoslo ze ten ban dostal za reconnect tak v tom veselo pokracuje dalej. uhra 2:5 rc 6:2 rc 7:2 rc 4:1 rc ......
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dneska sa zas nudil..tak som ho schladil...pokial poruší ban možem automaticky brať ako nedodržanie trestu v mojom prípade Fuckoff? :oops:

//mirak ten hráč čo ti udájne nadaval na family nepriamo je ten ktoreho som spominal s tým reccon tiež....na môj vkus až extremny idiot....stačilo mi vidieť čo píše po každom zabití....čiže nieje o čom myslím... :wink: na 10-13 ročne decko si zvykni...aj ja som neni dobrý admin ako tvrdil notodemko a aký ban dostal :) doteraz je ružový na svojeho brata...udajne...aj Pár idiostkých rankerov z u2 a podobne tam chodí a robí si velké gule že čo on dosiahol v hre a aké sme deti a idioti a podobne, pričom podla mňa v živote dosiahol akurat tak velký _ _ _ _ _ :wink: z takých si nerob hlavu...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

za reconnect je ban ? ...tak to by som mal mat radost ze este niesom zabanovany :D... a to akoze preco ? este pochopim ze dat ban na hodinu za to, ked sa dakto reconnectuje kazdu minutu ale inak nevidim dôvod preco davat ban. Je to aspon dako odstupnovane ? Kedy to tolerujete este a kedy uz nie ?...ci podla momentalnej nalady admina ?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Po dlhej dobe som si prisiel zahrat na server, a uz som natrafil na akehosi dementa :roll:
---+-Garostar-+---- prisiel ked sme hrali 1 on 1 Ja a Milan Dead. Najskor nas zacal TA, neskor urazat a nadavat na rodinu :roll: Proste chlapec nema co po nociach robit tak prisiel zneprijemnovat hru...
Poprosil by som ho ked ho este nejaky admin uvidi aspon 7 dnovy ban na ukludnenie :)
(ako dokaz zial iba jeden SS :()
Prílohy
garostar.JPG
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

K reconnectu.
Bol som včera na servery. Bol tam ten hráč ktorého tu neustále v poslednej dobe spomínate. Ten s tou 7čkou v mene. Hral sa dust2, zabili ho tak si dal reconnect. Toto urobil možno 5 kôl po sebe ale nikdy sa pri reconnecte nenapojil do hry. To znamená že keď sa reconnectol, bol medzi mŕtvymi, pretože hra už bolo rozohratá. Dokážem si však predstaviť že napr. na snow by ho zarátalo medzi live hráčov. V takom prípade dostane kick s upozornením, alebo skôr vysvetlením prečo dostal kick. Ak to nepochopí, tak prosto ban. Mne osobne je ukradnuté či sa neustále reconnectujete /zvyšuje sa riziko že pri plnom servery sa nenapojíte/ ale ak sa reconnecte tak, Že vás v jednom kole budem musieť zabiť 2x tak nebudem nadšený. Po kicku nebudete myslím ani vy.

Včera sa tiež niektorí hráči pekne ukázali. Alebo to nazvať skôr sila zvyku? Pred skončením kola, začalo odpočítavanie konca mapy. bolo možno 7, 6, 5 a nabehlo nové kolo, kde sa všetci na spawnoch začali Team Attackovať. No kolo však neskončilo. Ako sme tu už napísali, koniec kola je až vtedy, keď sa dosiahne časový limit mapy (25 min) a ešte musí skončiť posledné hrané kolo.

Shamway pozrieme sa na neho. Ďakujeme za upozornenie
jastur
Light Expert
Light Expert

lekoklatik

Príspevok od používateľa jastur »

V poslednej dobe som sa neda prehliadnut spravanie sa admina LEKOKLATIKA, ktory neustale a bez akejkolvek priciny vstupuje hracom do hry a nuti ich menit svoju strategiu ci uz pomocou slapov, neustaleho napominania a kickov.
Podla mojho mienenia je admin v hre za ucelom filtrovania kadejakych expertov s citami, pochopim aj pokial napomenie alebo povzbudi hracov ktorí kempia avsak nutit hracov ku takej stratégii hry ktora jemu vyhovuje alebo kupovat také zbrane ako sa jemu zapacia si myslim ze je nepripustne.
Narazam na situlaciu z dnesnej noci kedy ma viackrat slapoval a dokonca mi dal aj kick za pouzivanie awp v hrach minidust a snow.

Dalej chcem apelovat aj na mapy, ktoré už odradili spustu dobrych hracov z tohoto predtym vynikajuceho servera. Vyjadrenia ako "nepaci sa ti tak nehraj" su podla mna trapne az detinske, pretoze pokial ide pri...bana mapa vtedy na serveri neni ani noha, a pokial su tam osvedcene mapy server praska vo svikoch. Myslim si ze spustenie pluginu na vyber map ubralo na popularite a kvalite tohoto serveru ako aj hracov ktory nanom hravaju alebo hravali.

SMR4D
Zamknuté