kreslenie +potreby

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Femii
Light Expert
Light Expert

kreslenie +potreby

Príspevok od používateľa Femii »

zdravím chcem sa spýtat aké fixy,ceruze,pastelky či pentelky používate na profesionálne manga či mange podobných výtvorov..náslene aké pastelky ,ceruze či iné potreby používate na "vyfarbovanie" pochibujem ,že sa to farbí obyčajnou ceruzou..

v podstate ked sa pozriete na to video tak to rozhodne není farbené obyčajními ceruzami..
len hladám nejaký shop[obchod] ,ktorý tieto špeciálne potreby predáva..lenže na SK som žiadny obchod ,ktorý sa týmito vecami zaoberá nenašiel..v zahraničí som ani nehladal ,pretože pochibujem ,že to bude výhodne..takže ak viete o nejakom obchode tak budem velmi vdačný..

ale mám rád kreslenie na papier..takže programy manga studio mi neodporúčajte..vopred za všetky rady a návody vdaka :)
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Veď v tom videu máš napísané, čo tam používa. :) (a teda Copic Ciao)
Femii
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Femii »

aha.. a predsa som si to ani nevšimol len ten shop je zahraničný a ako pozerám nemá ani podporu online nakupovania..nevieš o nejakom obchodíku u nás?

chrono a nepoznáš náhodou nejaké lepšie? alebo ak sú vlastne nejaké lepšie od tých fíx..
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Na ich českej stránke nájdeš aj jedného Bratislavského predajcu. Ich výrobky kúpiš aj v iných obchodoch, každopádne sú dosť drahé, takže asi nie sú najvodnejšie pre začiatočníkov. Môžeš pozerať aj značku KURECOLOR.

Celkom slušný sortiment nájdeš napr. aj v ROOF TOP (ale na stránke majú tak veľa preklepov, že netuším ako seriózny je to obchod). :)

Inak práve som našiel nejakú stránku, kde sú ľudia, čo niečo podobné používajú Black Book -> Skečovacie potreby takže sa tam môžeš pozrieť a dozvieš za aj iné značky. ;) (predpokladám, že keď budeš hľadať, podobných stránok nájdeš aj viac)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Na taketo nepotrebujes nejaku extra urcenu vybavu. Uplne staci ked zabehnes do najblizsieho Office Ševt a tam najdes skoro vsetko. Ale musis si prisposobit aj penazenku lebo taka jedna zvyraznovacka 2€ a vyssie
Napísať odpoveď