P/I: Apple Iphone 3G 16GB

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majlo01 »

ja uz sa k cene toho telefonu nejdem vyjadrovat..pockam co povie zajtra kamos na cenu 280 eur...viem ako to na hojko.com frci...dakedy som tu bol zaveseny nonstop momentalne nemam cas...vsetci si myslia,ze tu kupia vsetko za facku..proste nech mi nikto nehovori o tom,ze nove idu po 300eur a hned nato mi ponukne za rocny 280eur...ako nie som magor a aj ja podnikam...a je mi jasne,ze by som nedal 280eur za rok stary telefon ked mozem mat za 300 novy...tak ked vsetci viete zohnat za 300 eur novy...tak ja teda hned predavam tento za tych 280eur ICEFIRESR a obratom kupim uz ponukane nove za 300eur...celkom fajn biznis za 20eur mam z rok stareho iphonu taky isty akurat ze novy
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

uz som ti vysvetlil, preco som ponukol konkretnu sumu aku som ponukol.

plus:
http://mobil.bazos.sk/inzerat/2242547/P ... zaruke.php
majlo01
Medium Star
Medium Star

takze dnes som volal s kamosom...fotky budu v sobotu najneskor v nedelu-vtedy dojde domov a bude mat moznost mi ich dat. Zatial ma jedneho kupcu-jeho znameho..ale ten este nevie ci bude mat peniaze takze ho poprosil,ze nech mu ho do pondelka podrzi a bud mu da peniaze alebo nie..ak neda tak ICEFIRESR je tvoj za 280...povedal,ze za tu sumu ho da..a potom by sme sa dohodli ktory den v priebehu toho tyzdna by sme dali osobku v NR...
icefiresr
Addict
Addict

no ja ho potrebujem cim skor, bezim na starom sunte (teda aspon zatial, chcel som vzdy 16GB verziu, zatial mam stastie ale len na 8 :? )

peniaze mam hned, ak ho omrzi cakanie, moze prist hned cez vikend :)
majlo01
Medium Star
Medium Star

tak ako on povedal,ze musim pockat do pondelka...ze mu to slubil..a mne potom pojde v utorok do BA na sluzobku oco cize do NR by ti ho doniesol on...ale mozno az v stredu lebo on cez nitru chodieva tak okolo 6-7 rano...cize skor ked pojde z BA to chodi poobede
icefiresr
Addict
Addict

majlo01 beriem na vedomie, diky za info, ak by nieco SS, topic prestavam sledovat
majlo01
Medium Star
Medium Star

predany mimo fora..ale okolo 17.10. bude dalsi v predaji
Zamknuté