Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
No podľa toho Polák nič konkrétne nevravel o Merčiakovi.jukel napísal:Takéto reči môže hovoriť asi iba ch*j. Merčiak je nejlepší komentátor na SVK a neviem si predstaviť zápas bez neho.
Prečo nebude hrať Šesták ?
A Šesták dostal v Severnom Írsku druhú žltú kartu v kvalifikácii.
Keby nemyslel aj Merciaka tak by povedal isto aj nieco v zmysle ze bla bla bla vynimku tvori Merciak ...Sagittarius napísal:No podľa toho Polák nič konkrétne nevravel o Merčiakovi.
A Šesták dostal v Severnom Írsku druhú žltú kartu v kvalifikácii.
-
Sagittarius
Guru
Tehelné pole nie je proti Slovinsku isté
Kvôli kapacite by sa ešte mohlo hrať, v Trnave, ktorá má väčšiu kapacitu ako Pasienky a aj kvalitnejší štadión, ale pre vzťahy Trnavy so SFZ, to je nereálne...
Kvôli kapacite by sa ešte mohlo hrať, v Trnave, ktorá má väčšiu kapacitu ako Pasienky a aj kvalitnejší štadión, ale pre vzťahy Trnavy so SFZ, to je nereálne...
-
Sagittarius
Guru
http://www.futbalsfz.sk/vstupenky/ceny- ... -slo-1494/kukiak napísal:Kde sa predavaju vstupenky na slovinsko?? Ticketportal nomalne ci ako??
Super čakal som cenu 35 eur.
Chcem sa spýtať ako sa to kupuje ? Kupim si 2 listky na krytu tribunu a listky mi pridu domov ? Kupuje sa aj špecialne čislo sedadla alebo kto kedy pride tam si sadne ?
ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 16:36 )
Ešte sa chcem spýtať či ma niekto skusenosti s tou zľavou na cestovné ked budem cestovať vlakom.
Chcem sa spýtať ako sa to kupuje ? Kupim si 2 listky na krytu tribunu a listky mi pridu domov ? Kupuje sa aj špecialne čislo sedadla alebo kto kedy pride tam si sadne ?
ďakujem
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 16:36 )
Ešte sa chcem spýtať či ma niekto skusenosti s tou zľavou na cestovné ked budem cestovať vlakom.
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
Sagittarius
Guru