Batman Arkham Asylum

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Snajper2 napísal:dnes som si stiahol verziu Reloaded, ale ten mnou spomínaný problém so zblbnutím hry stále pretrváva. mám nainštalované aj najnovšie ovládače. vedel by mi niekto poradiť, čo s tým?

//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2009, 22:49 )
až včera som zistil, že to "zblbnutie" je súčasťou hry. mimochodom, myslím si, že konzolová, a PC verzia, majú rôzny priebeh hry
neviem ci rozny ale viem ze hra ma min 2 konce! mal som odlisny ako brat
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

dva konce??? :shock: podla coho sa te konce rozhoduju??? nejdem tu pisat radsej aky som mal ja,to by bol poriadny spoiler
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Diablo napísal:dva konce??? :shock: podla coho sa te konce rozhoduju??? nejdem tu pisat radsej aky som mal ja,to by bol poriadny spoiler
neviem vobec podla coho .. zrejme sposob hrania ja som chodil tak ze malokedy ma videli nepiatelia .. brat skor rambo style .. mozno je ich viac neviem
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

pravdepodobne je rozdiel v tom, ako hrou postupuješ, a akým štýlom. napríklad som porovnal svoj priebeh hry s videami jedného užívateľa na youtube. všimol som si, že postup hry bol medzi nami dvomi rozdielny
dadko18
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

batman probelm

Príspevok od používateľa dadko18 »

Caute hosi mam taky mensi problem pri tom ako mam zachranit tych dvoch polisov co vysia nad vodou v ktorej je elektrika posledny treti vypinac nikdy nestihnem vypnut s tou dekodovacou vecickou nemate niekto od tamadial save??pls
Stalin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stalin »

mohol by si mi poslat cez SS link na crack co si pouzil? ja som sa nedostal tam kde si ty lebo mam problemy s "f"-kom. Skusil som uz asi 5 roznych crackov a ani jeden nepomohol
Alphakilla
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alphakilla »

Diablo napísal:akurat skusam ten crack od gangsta boyz a prave kracam po tej chodbe s tou cool animaciou(nechcem spoilovat) a zatial pekne krasne bez nejakej chyby s grapplom atd.

//: akurat som to presiel,super hra :wink: s tym crackom som uz nemal ziadny problem
Prosim ta Diablo poslal by si mi cez SS link na ten crack s ktorym si to presiel.
maggio1221
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maggio1221 »

no tak mám taký problém, že dostal som sa sem a neviem ako dalej, dáva mi že mám s tým ultrazvukom zničiť ten spínač na elektrinu ale tak nejak tam to nedociahne, no a mam aj to zosilnenie signalu dane ale neviem čo mam spravit, poradte prosim, uz som skusal aj preutekat cez to a nic
Prílohy
batman.jpeg
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

tam sa nedostanes, teda pokial nemas gadget, ktorym sa horizontalne prevezies na lane ...
Stalin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stalin »

ja som sa dostal sem a neda sa mi ist dalej. do tej vetracej sachty sa mi vobec neda zahaknut cez "f" ko. idem vobec dobre? poslal by mi ked tak dakto link na crack s ktorym by mi to fungovalo?
Prílohy
2.jpg
1.jpg
Alphakilla
Amateur
Amateur

Problem

Príspevok od používateľa Alphakilla »

Ja som tiez presne tam kde aj ty Stalin a nemozem sa tam zahaknut.....ak by si nahodou niekde nasiel carack ktory by ti to vyriesil tak by si mi mohol poslat link cez SS.....ak by sa to podarilo mne tak by som ti ho tiez poslal zatial vdaka
TripleX
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TripleX »

ako v tejto hre zapnem physx? nikde nevidim nastavenie.
ŠuL1N
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ŠuL1N »

udajne mas skopirovat konfigurator z dema tejto hry a prida sa to tam :wink:

btw botanicka zahrada mam tam neviditelnu stenu doslova ma tam byt rastlina nenacitala sa vedla je vetracia sachta idem cez nu a tam ma caka dalsia stena da sa cez to dostat ci je to zas stupidny bug
bellrock
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bellrock »

já sa neviem dostať z tej miestnosti kde je ten jedovatý plyn po tých dvoch minutách neviem mi niekto poradiť?
ŠuL1N
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

no sak hacknes vsetky tie portaly ak to nevies pouzivat tak pointa je v tom ze musis zostat na zelenom svetle asi 3 sekundy ? aj menej potom ich odrezes a mas 30 sekund na to aby si hackol ten port pri dverach cez ktore si presiel
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

ja mam problem tusim v 39% ked utekam pred scarefaceom stale ked vybehnem z mojho krytie vybehnem po stene a tam kde je dalsia stena nedojdem lebo cely cas tam pozera a stale ma vydi neviete ako to prejst?
bellrock
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bellrock »

to Šul1N

aha diky to ma nenapadlo že aj tam by som mal hekovať
ŠuL1N
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

z3t napísal:ja mam problem tusim v 39% ked utekam pred scarefaceom stale ked vybehnem z mojho krytie vybehnem po stene a tam kde je dalsia stena nedojdem lebo cely cas tam pozera a stale ma vydi neviete ako to prejst?
no tak za prve scareface bol al pacino :lol: toto je scarecrow :lol: a on by sa tam nemal pozerat neviem presne v ktorej casti si ale ak mas moznost tak mozes hak strelit do objektu a pritiahnut ho dole tym si vytvoris krytie ked to nie je ta cast tak mas evidentne dalsi z mnoha bugov
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

da sa este nieco robit po zdolani jokera,okrem hladania tych somarin?
ŠuL1N
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

mas challenge mode
Napísať odpoveď