Zmeny v pc
Zmeny v pc
Mam HDD, grafiku, skrinku a DVD mechaniku ostatne je uz asi stare a dost opotrebovane lebo to seka a huci jak traktor. Takze by som do toho chcel dokupit ostatok, ale co najlacnejsie. Poradite mi s tym ?
Je to pre sestru cize aby tam islo v pohode bez sekania Sims 3 :
Minimálne požiadavky
Windows XP/Vista
Pentium 4 2 GHz / Athlon XP 2000+
1 GB RAM XP / 1.5 GB RAM Vista
128 MB grafická karta GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Grafiku mam GeForce FX 5200. O tej cene nemam ani sajnu ci sa to da za 100€ alebo 200€ proste lacne ale aby to vydrzalo. (Ked tak aj nieco z bazaru)
Minimálne požiadavky
Windows XP/Vista
Pentium 4 2 GHz / Athlon XP 2000+
1 GB RAM XP / 1.5 GB RAM Vista
128 MB grafická karta GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Grafiku mam GeForce FX 5200. O tej cene nemam ani sajnu ci sa to da za 100€ alebo 200€ proste lacne ale aby to vydrzalo. (Ked tak aj nieco z bazaru)
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moj stary pocitac tiez hucal ako traktor, povedal som si ze uz nie su take horucavy tak som zasekol ventilator na cpu a grafike, vymenil disk a uz tyzden ide bez problemov. Tebe by som odporucil zistit v com je problem toho velkeho sekania. Skus nam sem napisat tvoju terajsiu zostavu, s trochou stastia bude stacit dokupit len graficku kartu z bazaru.
Tym aby to "vydrzalo" myslis co? Aby to stacilo na nove veci? Pretoze na to uz dnes P4 velmi nestaci.
Tym aby to "vydrzalo" myslis co? Aby to stacilo na nove veci? Pretoze na to uz dnes P4 velmi nestaci.
Tym Pentiiom 4 myslel minimalne poziadavky The Sims 3 ak sa nemylim.Gadelat napísal:Moj stary pocitac tiez hucal ako traktor, povedal som si ze uz nie su take horucavy tak som zasekol ventilator na cpu a grafike, vymenil disk a uz tyzden ide bez problemov. Tebe by som odporucil zistit v com je problem toho velkeho sekania. Skus nam sem napisat tvoju terajsiu zostavu, s trochou stastia bude stacit dokupit len graficku kartu z bazaru.
Daj si tam nejake dvoj alebo stvorjadro. Aspon 2-3GB RAM.