Tablet ale aký ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Tablet ale aký ?

Príspevok od používateľa skener »

Chcel by som zariadenie myslím že je to tablet.

A to tak aby ked budem v škole som si mohol robit rovno digitálne poznamky na nom klasicky perom potom si to uz prezeniem cez OCR do wordu to je uz nič.

Ale druha vec chcel by som trebarz diktuje pisem si a potom nejaký obrazok tak rovno ze by tam bola nejaka moznost si to akoze zakreslit rýchlo a pekne.

Neviem presne ako to na tabletoch chodí že ako je tam to kreslenie vyriešené či si možeš rýchlo aj farbu zmenit or ako.

Ja mam notebook bez tabletu najradsej by som bol keby ten tablet bol samostatné zariadenie ale ak bude jednoduchsie ked bude pripojený ku kompu tak moze byt aj taký ale velkost aspon ako A4.

To kreslenie rýchlo lachko a kvalitne je pre mna podstné.

Našiel som tento zatial

Kód: Vybrať všetko

http://www.shoparena.sk/zbozi_detail.aspx?kod=217442157
Neviem ci je to vhodne neviete mi to niekto viac objasnit or poradit aký kupit or ako sa na tom presli priapdne nejake videjko že ako to funguje ja nechcem mat pustený CAD a v nom nieco riesit výkresovo len proste do poznamok hodit obrazok aby som si ho zfleku pekne rýchlo kavlitne črtol a dalej písal.

Diky za vas cas a rady
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

na OCR rovno zabudni, ak nepises ukazkovym tlacenym pismom. Inak to pouzitelne je, dodavane su 2 pera, kazde inej farby (aspon ak sa nemylim, mal som to v rukach len raz a velmi kratko). Cim sa tento tablet lisi od tych grafickych - graficke su citlive na pritlak.

Ma to pamat na neviem kolko stran (pisu 32MB, co by mohlo stacit), ktore si mozes kedykolvek nahrat do PC, po sparovani (tj, nie je nutne mat to zariadenie pripojene ked pises). Priamo z rozhrania zariadenia, dokazes medzi stranami listovat, mazat ich, ako aj vytvarat nove.

Ono konkurencie na poli tabletov vela nie je, a predpokladam, ze cenovu uroven Wacom tabletov (grafikych) zamerne nevyhladavas.
Napísať odpoveď