XP nejde nainštalovať
XP nejde nainštalovať
Caute, mam minibook HP 5101 s linuxom, chcem tam dostat windows..potrebne sata ovladace som aplikoval, vytvoril som boot usb..nabootuje ho, ponukne mi oddiely, na ktore mozem instalovat..ale ked chcem spustit samotnu instalaciu, vyhodi mi hlasku, ze na ten oddiel sa neda instalovat..skusal som aj vytvorit aj novy oddiel, ale neda sa..neviete, co by som mohol este skusit?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tu moznost ti ponuka sama instalacka kde si vytvoris particiu a nasledne ta opyta ci cchces naformatovat disk na NTFS quick (rychlo) alebo normalne..mfik napísal:v biose by som mal mat taku moznost?
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nie nie zle si ma pochopil, aby ti tu ponuku instalacka ponukala musis odstranit oddiel s tlacitkom D ak presne viem, potom dostanes neznamu particiu. vyberies si tu a potom sa ta opyta ci naco to chces formatovat, das NTFS Quick (rychle formatovanie) a potom sa uz spusti instalacka.mfik napísal:noo, moznost formatovania mi ta instalacka neponuka, pusti ma to len potial, kde si mozem vybrat, na ktory oddiel mozem instalovat..moj bios ma funkciu Disk Sanitizer...tak teda vyskusam to..malo by to vymazat vsetky data
skusal som dat aj odstranit particiu..a potom vytvorit novu..neslo to ani tak..cakam, kym dopracuje ten Disk Sanitizer..potom dam vediet, ci sa to nahodou neuraci fungovat
..diky moc
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 16:58 )
huraa, ide mi to..pomohol ten Sanitizer, co ma HP v biose..vymazal vsetky data, potom islo v pohode instalovat..vdaka vsetkym, ktori mi pomahali
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 16:58 )
huraa, ide mi to..pomohol ten Sanitizer, co ma HP v biose..vymazal vsetky data, potom islo v pohode instalovat..vdaka vsetkym, ktori mi pomahali