tak to capovanie piva bolo asi najtasou vecou na tom setkom podarilo sa mi to asi na 30x inak na vsetko som pouzil tahaky
Neviete kedy pride ten diplom do kolkych dni nikde som sa to nedocital.
Tahak tak ako som ho zverejnil mne urobil vsetko na A. Aj s niekolkymi kamosmi v bare sme to robili podla toho a urobili sme asi 4 diplomy a vsetko na Acka. Jedine co ma napada je ci nahodou neprehadzuje nejako tie otazky, ale to sa mi zda malo pravdepodobne. Pri tych statoch jedine ci ten spendlik zapichujete na spravne miesto. Pri capovani je to fakt o stasti skor. Moj diplom som spravil asi na treti pokus ale kamosi si to skusili aj zo desat krat a to je jeden pivar ako buk
ja som to urobil na same A-cka!
Capovanie mi neslo ale ked som si to precital, tak som to hned urobil na A.
Len jedna otazka...pri vyplnovany udajov v kolonke ulica (nasa ulica nema nazov) som dal "- 56" (cislo domu)a v kolonke mesto (byvam na dedine) som dal nazov obce....V PORIADKU?
Rad8) napísal:ja som to urobil na same A-cka!
Capovanie mi neslo ale ked som si to precital, tak som to hned urobil na A.
Len jedna otazka...pri vyplnovany udajov v kolonke ulica (nasa ulica nema nazov) som dal "- 56" (cislo domu)a v kolonke mesto (byvam na dedine) som dal nazov obce....V PORIADKU?
Ja som ten istý problém ja som dal ulicu vymyslel som si že Horná 128 (128 je č. domu) a mesto tam som dal názov dediny