"zbite" / zlepene vlasy

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

"zbite" / zlepene vlasy

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mam vlasy cca 15cm dlhe,nech ich už umyvam akokolvek často a akymkolvek šamponom.. vždy trebars aj skoro po umyti su vlasy strašene zlepene, ťažko sa rozčesavaju.. proste držia po kobe.. pri česani vždy vyčešem strašnu kopu vlasov, ochvilu budem snad plešaty.. a je jedno ako často ich češem.. fen nepouživam.. neviete mi poradiť nejaky šampon alebo pripravok, ktory by ich "rozmotal" alebo udržiaval v nejakom prijatelnejšom stave? mam rovne vlasy.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kondicioner, podla typu vlasov a ocakavaneho vysledku. Ja som ho pouzival a bolo citit rozdiel
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

sakra.. zabudol som napisať, že použivam aj balzam na vlasy.. aj kondicioner (čo je vlastne to iste, povedala mi to kadernička), aj šampony s kondicionerom.. skušal som už všeličo, proste nič..
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

A kaderníčka na to povedala čo?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

tak kadernička je viac na to strihanie asi kvalifikovana.. nevedela čo by pomohlo.. preto som sa chcel informovať, či niekto nepozna nejaky pripravok, inak asi navštivim niečo viac odbornejšie ohladom starostlivosti o vlasy ako kadernictvo /je niečo take? :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

skus ist normalne do drogerie a spítať sa ......ja ked som bol kupovať šampón tak som hladal a sa ma pýta čo hladam a ja že nejaky AXE šampón a hned mi povedala že ak to chcem prre seba (mal som šiltovku) a nosím celý deň šiltovku tak v tej cene je tu od Lamborginy šampon ktorý viac chrány vlasy proti poteniu a masteniu či niečo take no to bola taka mladá asi na praxi abo niečo take ale určite aj v drogérii ti pomožu ........a mala pravdu ........
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pripadne skus ine kadernictvo, neverim, ze by toto kadernicka nevedela... jedine ak striha psov :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

V nakupnych centrach su specialne predajne len na vlasovu kozmetiku, kde najdes naozaj vsetko mozne aj nemozne. Napr. Loreal ma velky vyber. Su to sppecialne pripravky, ktore bezne v drogerii nenajdes. Ale ceny su trochu vyssie, neviem ci by si bol ochotny dat za jednu masku 10-20€.
A druha moznost je to uz spominane kadernictvo, tam ti urcite poradia a tiez tam zvyknu predavat kvalitnejsie veci na problemove vlasy.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

skusim tie masky, dakujem.. dufam, že za take prachy to nie je nič kratkodobe :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak kaderníčka by ti mala vedieť poradiť, čo je dobré. Mne napr. moja hovorila, že všetky tie kondicionéry a masky nie sú dobré, ak máš jemné vlasy. Skúsila by som nejaké šampón proti krepovateniu a nepoužívať príliš veľa všelijakých kúr, ktoré ti vlasy môžu zaťažiť. A skúsila by som najprv riešiť primárny problém-vypadávanie a stav vlasov- návštevou doktora. :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Old Dirty Bastard napísal:skusim tie masky, dakujem.. dufam, že za take prachy to nie je nič kratkodobe :)
Musis najst specializovanu predajnu na vlasovu kozmetiku a tam ti aj predavacka urcite poradi.
A ak kadernictvo, tak nejake lepsie, kde maju v predaji aj kozmetiku a rozumeju tomu. Nie nejaku dochodkynu-kadernicku, ktora osem hodin denne robi babkam trvale :D
A este si skus kupit kefu miesto hrebena, s tou ide to rozcesavanie rychlejsie./ale nie umelohmotnu s gulickami na konci/
Napísať odpoveď