Zdravim. Vcera som kupil auto od FO z ineho okresu. Technicak si nechal on s tym, ze ho potrebuje pri odhlaseni a ze sa potom stretneme. Mne dal zatial len okopirovany. Otazka znie: Mozem s nim bez problemov jazdit? A co s poistkou? Stale je platna ta jeho? Mam aj riadnu zmluvu o tom ze som to auto kupil.. Vdaka
poistka by mala platit jeho kym auto neodhlasi.... na kopiu technicaku som tiez jazdil ale s tym ze som bol pripraveny do zmluvy dopisat datum predaja aby som sa tvaril ze ho prave veziem domov...
Stenky napísal:poistka by mala platit jeho kym auto neodhlasi.... na kopiu technicaku som tiez jazdil ale s tym ze som bol pripraveny do zmluvy dopisat datum predaja aby som sa tvaril ze ho prave veziem domov...
ale na odhlaseny TP sajazdit da, na kopiu neviem
teraz som zbadal, ze jeho platnost poistky vyprsala v juli.. aspon taky dokladm mi dal. on bol auto odhlasit vcera alebo dnes, to presne neviem..
Kópia nestačí, dokonca ani overená. Lebo v prípade udalosti, keď by ti ho mal policajt odobrať mu nemáš čo dať. Fotokópia mu predsa nestačí keď ti ho odoberá.
UjoNecro napísal:Kópia nestačí, dokonca ani overená. Lebo v prípade udalosti, keď by ti ho mal policajt odobrať mu nemáš čo dať. Fotokópia mu predsa nestačí keď ti ho odoberá.
Presne tak. Vždy musíš jazdiť z origo. Okopírovaný môžeš mať akurát doma v šuflíku, a v prípade ak origo stratíš/ukradnú pomôže ti na polícii to všetko vybaviť.