skola ubehla v pohode a dostal som lepsiu znamku s pisomky z neminy ako som cakal vikend ... nemozem sa uz dockat ako sa zajtra uzasne vyspim uz sa nemozem dockat kedy zacnem robit vodicak ...
zvody nahodene na aute, sviecky tiez zvuk je brutalny, rozdiel v dynamike je krasne citit dnes opat pod auto, nieco tam este rezonuje jazda na spotrebu uzi asi nehrozi
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 20:55 ) no tak po dlhsom vozeni zistujem, ze to bude chciet este trocha bastlenia, rezania a zvarania... ale bude to dobre
zajtra do školy zo 7 hodin čo mam su posledne tri rovnake strašne mi je zima a boli ma hrdlo vyzera to na kvalitnu anginu za 2 dni mi konči PA ďalši nedohladne (ak niekto ma "zvyšny" može napisat a podarovat ) zajtra budú dúfam už nejaké money konečne si idem už ľahnúť a vyspať sa
z toho vypliva že nesškajšok a zajtrajšok bude viac na pču ako obyčajne
chory a neni bohvieako dobre ospravedlnenka do konca tyzdna ak budem chciet budem musiet vela dobiehat a dopisovat takze vo stvrtok idem asi do skoly aspon som si porobil pekne temy na mobil
zas chory jak cyp - coldrex miesto cukrikov a neni cas si ani oddychnut od rana doteraz ve skole na zajtra priprava na Fyziku na labaky a sprava o merani z elektriky matika je hnus
aspon cas na obed som mal vcera som videl Bobule - taka kriminalne dramaticko komedialne romanticka rozpravka s uplne skvelymi gycovymi zabermi moravskych vinic, ktore pohladia dusu ... cez vikend domov
odpoved z obcianky...nic som nevedela a vytiahla som to na 2 1 zo spanielciny test z angliny som mala za 10 minut v triede nas dnes bolo 9 chora som jak pes vidim to na tyzden "oddychu" bude treba vela dopisovat a vynecham prax
prave som dopozerala 5.+6.seriu Dr. Housa v anglictine a normalne som si zvykla na original hlasy / od 1.11. nastupujem do novej roboty a najhorsie je, ze mi musia dat zase nove pracovne povolenie, aj ked som uz jedno dostala. A je tu aj ta moznost, ze mi ho nedaju, aj ked len velmi mala dostanem od nemocnice jednoizbovy zariadeny byt iba za 200€ mesacne, co je na Mnichov nenormalne nizka cena nasiel sa strateny bratranec naucila som sa dve veci, ktore sa mi hadam este niekedy v buducnosti zidu - nainstalovat windows a viem podojit kravu
moja choroba pokrocila musela som ist do doktorky mam take lieky po ktorych nemozem nic jest lebo zo mna vyde aj to co som jedla na vianoce uplne mi odisiel hlas v skole bude treba vela dobehovat
uz som si myslel ze som sa doliecil ale ako vidno ked jedno sa vylieci zacne druhe... v skole zevraj same zastupovania z praxe zase prepisovat peknych par stran zositu
chorý... ako vidím tak nie sám na tomto fóre celý deň v škole s bolesťou hlavy atď ešte aj test z matiky ktorí dopadol hrozne ale z previerky zo SJ 2, opravil som si nešťastnú 5 a týždeň si oddýchnem
.... to bol teda dnes den
vsetci vedia kto som, ja viem kto som, tak preco si nahovaram ze som nieco viac a niekto iny... Vyhlasujem mesiac pravdy... To bude poriadne sucks chovat sa tak aky som v skutocnosti...