Zdravim
Kupil som si DVD rekorder LG RHT498H 205 gb HDD a mam taky problem ze ked v nom napalim neaky nahraty film tak mi nejde to napalene dvd prehrat na ziadnom inom dvd prehravaci dokonca ani na PC ..... Poradte
Nahravanie DVD rekorder
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
daj si tento počitač,nástroje,možnosti priečinka,zobrazenie a tam je skryť prípony znamych pričinkov to daj aby to nebolo začiarknute.a potom ti ukaže príponuKraken55 napísal:no to prave neviem lebo ked to napalim tak v rekorderi je to normalne prehravatelne ale ked to dvd vlozim do pc tak mi ukaze ze to DVD je ciste
tak keby to bola taka banalnost tak to tu asi nepisem ja mam problem s tym ze dvd ktore je napalene v DVD rekordery sa neda spustit na nicom inom iba na nom tak chcem vediet ci to dvd treba neako inak napalovat alebo neako uzavriet.................typek61 napísal:daj si tento počitač,nástroje,možnosti priečinka,zobrazenie a tam je skryť prípony znamych pričinkov to daj aby to nebolo začiarknute.a potom ti ukaže príponua samozrejme použiť
Konkretne tento model nepoznam a ani uz nemam doma DVD rekorder od LG ale nemas uzavrety disk. Ak mas k nemu aj navod mal by si si ho precitat.
Inak by to malo byt niekde v menu (SETUP), potom PRISPOSOBENIE NASTAVENIA DISKU a FINALIZACIA - alebo nieco take, tymi nazvami poloziek si nie som isty, riesil som to uz davnejsie
Inak by to malo byt niekde v menu (SETUP), potom PRISPOSOBENIE NASTAVENIA DISKU a FINALIZACIA - alebo nieco take, tymi nazvami poloziek si nie som isty, riesil som to uz davnejsie