Čo tak hojko radio ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Dáku extra nahrávaciu techniku nato netreba stačí PC a dobre programy
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

správne povedané, trošku rýchlejší upload, nejaký mikrofón a máš vystarané, žiadna špeci technika
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Gepid napísal:a čo tak vysielať cez http://radio.ipip.cz/? Všetci tam vysielajú nelegálnu hudbu. A keď sa niečo pokazí, je za to zodpovedný admin radia.ipip a nie hojko/moderátor rádia. A myslím, že oni asi licencie nakúpené majú(myslím!) :)
Nie všetci tam majú nelegálnu hudbu! Admin serveru nezodpovedá za to, čo ľudia na serveroch vysielajú. Oni majú zakúpené licencie? Licenciu má akurát ich rádio clubradio.cz a ďalšie licencie si každý vybavuje sám. Potrebuješ práva od www.soza.sk a každý mesiac im musíš poslať databázový súbor, čo si odohral. O skladbe musíš udať fakt presné info. (Neskôr to tu môžem dať).
Dj-XxX napísal:Disponujem doma pri pc nahravacou technikouu cize by nebol problem spravit hojko radio ktore by vysielalo v urcitej dobe na urcitej linke
Prosím ťa, nevychvaľuj sa tu so sprostosťami. Na rádio potrebuješ nahrávaciu techniku? Všetko, čo ti treba je:
1. legálna hudba
2. dostatočný upload
3. kvalitný mikrofón
Nič viac ti naozaj netreba. Pokiaľ by si chcel robiť vstupy do rádia, tak na to treba mix, nie DJ mix, ale iba normálny a najlepšie aj dve zvukovky.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Bass to vsetko mam co pises. Ja tu mam aj Djmix aj studiovy nemam problem... A obcas vysielam aj na radioo.cz
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kedysi som aj ja občas hraval pre radio, alebo aj sám pre seba na vlastnom streamingu kym ešte fungoval..potom to skapalo a prestal som to riesit. hlavne je mat dobrý upload :) a legalne nosiče..ale to si živo neviem predstaviť ako ti niekto domov pride niečo skontrolovať, keďže denne by tam vysielalo viac ludí. Chce to len moderatora ktory bude pustat muziku, obcas nieco povie...ale či sa to chyti :) ktovie.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Viktor ale ved ty si so mnou ta dvojka zrela na to :D
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Prosíjm ťa, už sa tolko nevychvaľuj.