Rada ohladom servera CS 1.6 Linux

Všetko ohľadom Linuxu...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rada ohladom servera CS 1.6 Linux

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Zdravim, tak idem si opisat moj mensi problem. Mam CS 1.6 hosting Non-Steam od fakahedy a nemam vobec pozitivne nazory na odozvi, pingy ci lagy. Cele to ovplyvnuje len AMX a plugini ktore su nahodene na server presnejsie Linux ktore to cele zatazi.
A teraz uz k veci: Jeden skuseny uzivatel mi odporucil vymazanie celeho ftpcka a nahodenie celeho amxku odznova, tym padom by som mal LEN tie plugini, ktore naozaj potrebujem. Na nete som nasiel len tento navod, no nie som si isty ci je to ono naco myslim. Potreboval by som mensi navod, radu ako nahodit to odznova (AMXom problem nemam) len cez Linux vobec neviem pracovat, a ako vlastne a kedy sa nahodi na ftp cele CSko ??
http://www.linuxclan.org/index.php?l=&m ... ticle&id=5

..keby niekto to vedel cele vysvetlit, ci aspon by dal podobni navod ktory som daval vyssie tak by som bol vdacni, lebo sa uz stym trapim hodiny.. :? :roll:
paralen
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa paralen »

Ak nemas linux(co asi nie) tak sa tam napoj vo windowse cez SSH pomocou programu(odporucam putty - http://the.earth.li/~sgtatham/putty/lat ... /putty.exe )
Cez SSH sa treba napojit preto lebo cez FTP by si tam dokazal iba nakopirovat subory. Lenze ty potrebujes aj ten server spustit(cize vykonavat prikazy)
Jak uz budes napojeny cez SSH v tom putty tak pokracuj podla toho navodu co si sem dal.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pocuj mne to nejak nechce ist zadam IP a port a vypise ze sa nevie pripojit, a kde vobec si zadavam heslo lebo nic take ze password som nenasiel.. :oops:
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Dúfam, že nezadávaš port tvojho serveru. Tu potrebuješ port pre ssh. Defaultne je to port 22. Meno a heslo zadávaš až po pripojení na server.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Prave to, zadam IP, port necham na 22 a dalej len connection timed out.. :?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nezdá sa mi, že by dávali aj ssh prístup, nedostal si náhodou iba gamecp a ftp?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

RoFL FH ti da akurat tak ftp, login na cp, amxban list, pyschostat a na poziadanie subku ...ssh ti nikdy neda ...dalej mas problem s pingom? napis adminov a oni sa na to pozru ...ak ti servr laguje koli pluginom, mozes si zato sam, kedze FH nenesie ziadnu zodpovednost za pluginmi ktore si tam das ...a nakoniec, preboha nemaz nic z ftp, napis adminov ze chces reinstall servra na default cw/tg alebo public nastavenie a mas to zadara do 5min :wink:
Andrew007 napísal:Prave to, zadam IP, port necham na 22 a dalej len connection timed out.. :?
Si daval port gameserveru, ale ono to chcelo od teba ip serveru a port ssh :) to len tak na spresnenie
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Weblink »

lol trochu rozmyslajte ... fakaheda urcite neda len tak niekomu pristup SSH ku serveru :lol:

Neni jednoduchsie riesenie napisat podpore fakahedy o preinstalovanie serveru ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

este dodam, staci napisat adminov a kludne ti to preinstaluju aj na inu hru, iny protokol, co len budes chciet :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

OK chlapci dakujem Vam idem napisat do FH, K+ vsetkym za odpovede :wink:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Ja som na nasom serveri na ktorom nebolo nic len klasicky server nainstaloval metamod, amx + UG plugin len za pomoci FTP a islo to krasne.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Gadelat: dost mimo si
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ani nie, len poukazujem na to ze netreba pisat poskytovatelovi servera ani ssh. So serverom mozes cokolvek stvarat len za pomoci ftp a rconu. Cize aj odstranenie amx pluginov a pridanie defaultnych, o co zakladatelovi temy ide.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Gadelat napísal:Ani nie, len poukazujem na to ze netreba pisat poskytovatelovi servera ani ssh. So serverom mozes cokolvek stvarat len za pomoci ftp a rconu. Cize aj odstranenie amx pluginov a pridanie defaultnych, o co zakladatelovi temy ide.
Gadelat neboj sa to uz viem aj sam kedze sa chcem spustit do ssh...nemyslis si ??

:)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dobre a preco chces teda spustit ssh? Aby si znovu nainstaloval csko? A naco ked predtym pises ze to cele ovplyvnuje len amx a pluginy?
HiJacker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HiJacker »

Fakaheda ma vseobecne limitovany login len na par IP, a to budu len majitelia FH a mozno podpora, kedze nepouzivaju osobitny shell pre login uctuy (FTP, emulated shell) resp. /bin/bash pre vsetkych, tak musia mat len na IP , lebo by sa hocikto mohol napojit na SSH len s ftp infom
Napísať odpoveď