no ty co cakaju na ucty a chceli by ich mt lacnejsie ako lacno, tak vas sklamem nakolko momentalne rapid vyplaca eura za body a za kazdych 1000bodov dava 1,13eur takze ked si to poratate tak ich to vyjde lepsie predat to rapidu ako vam a podstatne ...heh...
....................
A uzivatelovy SpermoS odkazujem ze je obycajny oje**vac, ktory mi dlhuje momentalne 4eur a nema na to aby sa ozval
nordscan napísal:no ty co cakaju na ucty a chceli by ich mt lacnejsie ako lacno, tak vas sklamem nakolko momentalne rapid vyplaca eura za body a za kazdych 1000bodov dava 1,13eur takze ked si to poratate tak ich to vyjde lepsie predat to rapidu ako vam a podstatne ...heh...
....................
A uzivatelovy SpermoS odkazujem ze je obycajny oje**vac, ktory mi dlhuje momentalne 4eur a nema na to aby sa ozval
Kupim surne premium na rapide platba paypal mam tam 5,33 EUR inak yby som si ho kupil normal:Alebo mozem ponuknut kredit na upnito.sk 100 000 kreditu stoji 10 eur mozem poslat za rapid aj kolko budete chcet max sa da za mesiac 300 000 co ma hodnotu 30 eur.
// edit
Kupene uzivatel: bonno50 hned reakica poslal som cez paypal a o chvilu som mal prihlasovacie udaju dakujem ti pekne
caute kupim jeden RS ucet troj mesacny alebo mesacny. Platba Intertnet bankingom ( mam VUB )
ale potreboval by som niekoho kto mi predlzi ucet hned cize peniaze mu pridu az v pondelok ... ide tu o doveru .. ja peniaze urcite poslem mozem aj vypis odfotit proste zaruka !!!