TrackMania server

Všetko ohľadom Linuxu...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Zdar, chcel by som na debian nainštalovať TrackMania dedicated server. Posťahoval som pár vecí, ale stále mi to nefunguje (neviem ten server nájsť). Neviete niekto o nejakom funkčnom dedicated serveri, ktorý naozaj funguje? Config som nastavil, treba ho aj nejak definovať pri spúšťaní? Dočítal som sa, že pri Windowse áno, ale neviem, ako to je s Linuxom. Za rady vopred ďakujem.

//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 12:20 )
nikto? :(
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Dosť pochybujem, že niečo ako "nefunguje mi to" stačí na to, aby ti niekto vedel poradiť.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Poskúšal som kadejaké návody, server som spustil, ale v TrackManii som ho vôbec nenašiel. TM server beží ako daemon a nehádže to žiadne chyby, len v hre ho neviem nájsť. Preto sa pýtam, či náhodou niekto nemá už spravený config alebo či netreba zadávať pri spustení nejaké atribúty...
alafangla
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alafangla »

ak sa ti ho podarilo naozaj spustit tak sa nan pripojis tak ze na trackmania.exe (to cim spustas hru nie server) vytvoris odkaz a do policka ciel na koniec doplnis "join=ipservera:port" cize vyzerat to bude nejako takto "...\trackmania.exe join=192.168.1.5:2000"
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pripojiť mi šlo, ale v zozname serverov som ho stále nevidel. Stiahol som najnovší dedicated server a už to ide, zaujímave... :)
Napísať odpoveď