kupa auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Co poviete na toto?
http://toyota-celica.autobazar.eu/18-16v-id1112219.html

Nie pre neho ale pre mna :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Celicu s tymto motorom nie, pokial nema meneny motor (1ZZ-FE) boli chybne motory.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

suhlasim, priplat si za vvtli, urcite budes spokojny... je to novsi a spolahlivejsi motor a ma naviac variabilny zdvih ventilov a dava to o nejakych 30 konickov viac...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

vraciam sa k téme: po obehaní autosalónov sme došli k záveru, že sa nám páčia tieto dva/tri vozy: Honda Jazz (1,2), Mazda 2 (tuším 1,4) a Toyota Auris (1,33). Pravdepodobne sa rozhodneme pre Toyotku. Máte s ňou niekto skúsenosti? Prípadne, prečo by ste to auto neodporúčali? Druhý favorit v poradí je Honda Jazz - neskutočne veľa priestoru a variability + výkon pri malom objeme. Nejaké skúsenosti s ňou? Viete tieto dva vozy porovnať plusy a mínusy? O výbave sa asi nemá význam baviť - sú na tom plus mínus rovnako (klíma, palub. počítač, rôzne prkotinky v interiéri a exteriéri), jediné výrazné plus u Toyoty sú zadné parkovacie senzory zdarma (akcia). Pri Honda je akcia 5 rokov servis zdarma (práca i diely).
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

osobne by som urcite z vyberu vyradil mazdu (maly zmrd a IMHO aj dost drahy, + co som pocul /ale nemam skusenost/ je, ze maju trochen drahsi servis) a siel by som do aurisu - nizsia stredna trieda, 6kvalt, nie je to take krabicoidne ako jazz - bude to lepsie sediet
je sice pravda, ze jazz je "male velke auto", ale rozhodol by som sa pren pri dileme jazz-yaris, pri dvojici jazz-auris by som siel do aurisa
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smejo - dík. Teda mazdu nebrať? Aj tak bola až tretia v poradí :) Jazz si nás získal veľkou variabilitou interiéru (sklopné sedadlá v zadu - v aute prevezieš aj sud alebo veľké kvetináče), auris zase výkonom a takou celkovou kultivovanosťou - proste je to už Auto s veľkým A :oops:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

z daneho vyberu je pre mna tiez Auris Auto s "A" :D a nakolko je to tiez hatch, tak ma variabilnejsi interier ako sedan - sklopis sedacky (vacsina hatchbackov ma sklopne zadne sedacky, respektive neviem o ziadnom, ktore by nemalo) a miesta je pozehnane :)

konkurenciu aurisu by som hladal inde - i30, ceed, focus, golf, megane, c4, astra, civic, mazda 3

// s tymi fabrikami ti neporadim, aj keby som nieco napisal, tak by to bol len moj nicim nepodlozeny nazor, skor si najdi toyotacke forum a pohladaj tam.. a celkovo aj s tym vyberom sa opytaj na nazor viacerych ludi :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smejo - ku skladaniu sedaciek na Honde Jazz - ide tam o to, ze tie sedadla mozes sklopit do seba, cize ich zasunies vkazi do operadla a v kabine mozes kludne previezt velke kvetinace, resp. bicykle bez prednych kolies a este mas prazdny kufor... toto nema ziadne ine auto okrem hondy (aspon o nom neviem). Auris je teda uz vyssia trieda ako jazz? Pocul som nieco o tom, ze sa vraj robia motory pre zapadnu europu (cely voz sa potom montuje v UK) a motory (a cele auta) pre nas a vychodnu europu v turecku, je na tom nieco pravdy? Ako velmi sa to prejavi na kvalite? Jazz sa udajne montuje vely v japonsku (preto ta vyssia cena)...

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2009, 11:42 )
edit: aj tak som/sme na 99% rozhodnuti pre auris, no pytam sa informacne...

//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 19:38 )
edit: taká otázka k aurisu: máme záujem o motor 1,33 - dáva to 101 koní. Máte niekto danú motorizáciu? Nie je to auto "lenivé?" - pomalé štarty, slabé zrýchlenie? Nechcem pretekára, no svižnejšiu jazdu. Dík
Napísať odpoveď