Zdravim,
vcera som nainstaloval Linux Ubuntu, ale nainstaloval som to na cast disku, kde mam windowsove subory...teraz chcem ubuntu odinstalovat a nainstalovat ho odznova na novu particiu...ako to mam odinstalovat a pojde to aj bez straty udajov na mojom Dcku vo Windowse?... na ktore sa teraz mimochodom cez Windows nemozem dostat bo tam je Linux
Diky
odinstalovanie ubuntu
Re: odinstalovanie ubuntu
Ked si pouzil tvoje D: ako particiu pre instalaciu, tak s datami na nej si sa dobrovolne rozlucil. Takze tie data uz naspat nedostanes, mozno by si mohol teoreticky nieco este dostat spat, ale to zalezi aj od postupu a od obrovskeho stastia, ktore by ti muselo priat. Ubuntu neodinstalujes, staci naformatovat particiu a vytvorit suborovy system na tom volnom mieste. Aky suborovy system, zalezi na tebe.Duxy napísal:Zdravim,
vcera som nainstaloval Linux Ubuntu, ale nainstaloval som to na cast disku, kde mam windowsove subory...teraz chcem ubuntu odinstalovat a nainstalovat ho odznova na novu particiu...ako to mam odinstalovat a pojde to aj bez straty udajov na mojom Dcku vo Windowse?... na ktore sa teraz mimochodom cez Windows nemozem dostat bo tam je Linux
Diky
p.s.: Nevin system, uzivatel je v tomto pripade vinny v plnej miere.
Nene nevinim system som si vedomy chyby nikdy predtym som nieco take nerobil
Instaloval som to z normalneho CD a s datami by tiez nemal byt az taky problem viem ich dostat cez linux na penosny hard disk...
a tak mam este taku blbstein otazku, ako sa formatuje disk?
kludne kompletne preinstalujem Windows s tym ze tam nebudu ziadne subory len ten format som tiez nikdy nerobil...diky
podla tohto:
http://www.hojko.com/formatovanie-disku-t94259.html
sa to da urobit priamo v instalacii Windowsu, je to tak?
Instaloval som to z normalneho CD a s datami by tiez nemal byt az taky problem viem ich dostat cez linux na penosny hard disk...
a tak mam este taku blbstein otazku, ako sa formatuje disk?
kludne kompletne preinstalujem Windows s tym ze tam nebudu ziadne subory len ten format som tiez nikdy nerobil...diky
podla tohto:
http://www.hojko.com/formatovanie-disku-t94259.html
sa to da urobit priamo v instalacii Windowsu, je to tak?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj dá sa to priamo v inštalačke windowsu keď budeš mať na výber na ktorý disk ho chceš nainštalovať tak dáš delete partitoion tuším že písmeno L dole na lište to bude napísasné že ako potom sa ti tam zobrazí niečo ako unallocated disk na to dáš a zasa dole na lište vyber create partition potom to zvolíš a dáš nformátovať v NTFS odporúčam NIE (quick)
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam ze si ubuntu nainstaloval cez wubi (cez windows). kedze sa ale nevies dostat do windowsu, asi si instaloval novu beta verziu ktora nahodila zavadzac v ktorom chyba windows... chcelo by to blizsie info ako presne si to instaloval aky si mal windows, mas fyzicky viac diskov, alebo jeden rozdeleny na viac particii?