neviem ci sa to tu uz rozoberalo ale asi ne(pozeral som len 2 stranky do zadu) vcera mi COD islo normalne vyexpil som si level 7 a teraz ked sa napojim mi asi po troch minutach nabehne co mam v prilohe
z3t napísal:neviem ci sa to tu uz rozoberalo ale asi ne(pozeral som len 2 stranky do zadu) vcera mi COD islo normalne vyexpil som si level 7 a teraz ked sa napojim mi asi po troch minutach nabehne co mam v prilohe
stiahni si pb setup, nainstaluj daj add game cod4 check for updates a updatne ti punkbuster, ale niekedy staci len restart compu, ak nepomoze restart tak aktualizuj pb ako som pisal
to s tim punkbustrom som skusal ako preve ale ajtak neslo ale potom som isiel na jednu stranku ktore tu uz bola spomenuta a tam to tiez riesili takze mi to uz ide (trebalo odstranit priecinok "pb" a nahradit ho inym)
Cauko,Mam jednu otazku mam cracnuty COD4 ,ale ked preinstalujem operacny system tak sa mi vymaze hodnost aku mam.Neviete ako to zrobit tak aby som nemusel hrat multak odznova???????
dadko18 napísal:Cauko,Mam jednu otazku mam cracnuty COD4 ,ale ked preinstalujem operacny system tak sa mi vymaze hodnost aku mam.Neviete ako to zrobit tak aby som nemusel hrat multak odznova???????
nejakych 12 stran dozadu to sudo pisal .. staci listovat..alebo hladat
No skusal som vsetky variacie a nic, praveze som sa pozrel do toho adresara kde by mali byt tie subor a tam to tiez chyba (chyba aj cast s cislom 3,4,5..)..a to som stahoval od kvalitneho uploadera..
Neviete preco mi kazdy server seka pise dole ,ze server is banned alebo nieco take po 2minutach mi zacne sekat a pritom ostatny mastia normal a vsetky co mi toto robia a pred tym ani jeden
andrew, vyzera to akoby si stiahol len jedno DVD keď hovoríš že tam ďalśie arty niesú. mám na mysli to, Že COD4 ma inštalačka tuším viac než jedno DVD no a týpek ho rozdelil na 2 DVD DVD9 to 2x DVD5 sa to volá... Presne takátu chybu hodilo aj mne lebo som zle editol inštalačku... Si myslím
dadko18 napísal:Neviete preco mi kazdy server seka pise dole ,ze server is banned alebo nieco take po 2minutach mi zacne sekat a pritom ostatny mastia normal a vsetky co mi toto robia a pred tym ani jeden
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2009, 15:44 )
preco sa mi nedaju tie servere pridat do favorites z tej stranky ? / tym padom sa tam nemozem ani dostat...
preco sa mi nedaju tie servere pridat do favorites z tej stranky ? / tym padom sa tam nemozem ani dostat...
stiahni si HLSW, a tam pridaj ip adresy serverov.
potom sa tam len jednoducho pripojis
Nic si nemusis davat do favorites, v hre stlac ; (pod esc), napis connect a tam daj IP servera a daj enter.
Alebo ako ti napisal fifty88.