Stahovanie suborov z internetu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

Stahovanie suborov z internetu

Príspevok od používateľa Madeyro »

Za reakciu vopred dakujem...

Takze moj problem je nasledovny: pouzivam googlechrome a ked nieco stiahnem a chcem to otvorit tak mi vypise "System Windows nema pristup k urcenemu zariadeniu, ceste alebo suboru. K pristupu k polozke pravdepodobne nemate patricne opravnenia." ale to nie je jediny problem ak to iste spravim cez Firefox tak mi hned ani nezacne stahovat a vypise ze zrusene a ani mi to nestiahne...skusal som aj Exploer ale tam mi ani nezacne nic robit ... :?: pls HELP!
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nemas to nejak blokovane antivirusom?
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

nie nijak ho neblokuje ale nie som si isty. kontroloval som to iba tak ze som ksusil vypnut antivirak a aaj tak ten isty problem. rozmylslal som nad bodom obnovy no len ze ci by to nebolo zbytocne
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Máš povolené v Možnostiach internetu -- Zabezpečenie -- Vlastná úroveň -- Sťahovanie súborov ??

Čo si naposledy inštaloval keď to začalo robiť ??
Odinštaluj to.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyzera to tak, ze nemas pristup k disku ked chces stahovat alebo co. Mas prava administratora vo Windowse alebo mas obmedzene prava??? Aky mas operacny system??? Kam sa ti maju ukladat subory, ktore chces stiahnut???
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

no ja mam win xp profesional a chem aby sa mi ukladali do priecina "x" ktory je na D-cku ale skusal osm to ukladat aj na C-cko ale to iste a zbytok ti neviem definovat ale viem ti povedat ze nikto nic nenastavoval na nejake obmedzovanie normal domaci pc
Napísať odpoveď