Chcem sa spytat ci sa da niekde nastavit na KMPlayeri aby si pametal farbu skinu ...lebo vzdy ked ho zapnem ma inu farbu a rad by som si nejaky zvolil ktora bude stale ....za odpoveda vopred DAKUJEM
KMPlayer colors
KMPlayer colors
Zdravim
Chcem sa spytat ci sa da niekde nastavit na KMPlayeri aby si pametal farbu skinu ...lebo vzdy ked ho zapnem ma inu farbu a rad by som si nejaky zvolil ktora bude stale ....za odpoveda vopred DAKUJEM
jj dik za vsetko uz mi to ide vsetko ja jazyk aj ten skin ..dik
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 23:34 )
nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem ....mam problem s tymto prehliadacom ked si pustim nejake full hd video (1920x1080) a dam to na celu obrazovku tak po chvili mi zacne ist zvuk popredu ...video je vo formate MKV...za rady vopred DIK
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2010, 23:34 )
nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem ....mam problem s tymto prehliadacom ked si pustim nejake full hd video (1920x1080) a dam to na celu obrazovku tak po chvili mi zacne ist zvuk popredu ...video je vo formate MKV...za rady vopred DIK
robilo aj mne a len pri fullHDGasThan napísal: nechcem zakladat nove vlakno tak to napisem sem ....mam problem s tymto prehliadacom ked si pustim nejake full hd video (1920x1080) a dam to na celu obrazovku tak po chvili mi zacne ist zvuk popredu ...video je vo formate MKV...za rady vopred DIK
aha dik a este na toto by sa riesenie nenaslo je to ten posledny prispevok http://www.hojko.com/logitech-x-530-ci- ... 86-15.html