VIZUALIZACIA
-
marcossoft
Amateur
VIZUALIZACIA
Dobry den...chcel by som sa spytat ci nie kto nepoznate nejaky sikovny program kde by som mohol nasimulovat budovu s elektroinstalaciou a v ktorom by sa dalo spravit video aby som sa po tom dome mohol aj prejst a ukazat kde bude co a podobne. samozrejme ten program nemusi mat prvky elektriky...staci aby sa dalo spravit zasuvka ako nejaka kocka a podobne.
Dakujem pekne
Dakujem pekne
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
3D Studio Max, ale naň musíš byť trochu skúsenejší. Hmm, pochybujem o tom že nájdeš nejaký software, kde máš preddefinované tie veci, ktoré práve Ty hladáš s možnosťou tak detailného spracovania. Skús poprosiť nejakého architekta, ten by Ti to určite vedel spraviť. Práve preto som Ti odporučil Maxko, lebo kamarát architekt v ňom spravil vizošku, ktorá mala podobný princíp tématiky, ako máš v požiadavkách Ty. Avšak namakal sa na tom ako ťažný kôň.
Chceš sa "prechádzať" po tej budove real-time, alebo Ti stačí neinteraktívne video?
Chceš sa "prechádzať" po tej budove real-time, alebo Ti stačí neinteraktívne video?
-
marcossoft
Amateur
vo free verzii tuším nie. akurát je tam scene manager, kde si postavíš kamery a potom to ľahko preklikávaš medzi nimi. a ešte to free pohybovanie po scéne. ale trebalo by mať nainštalovaný ten soft. ak by si mal kopu času, tak 3D Studio max je super. alebo maya, cinema4D a kopu ďalších...
//edit: berem späť, vie to aj exportovať do avi animácie
nikdy som to nepoužíval, teraz som objavil 
//edit: berem späť, vie to aj exportovať do avi animácie
-
marcossoft
Amateur