borderlands

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Nahodou neviete, ci sa da postava z single player importovat do multaku ?

Ze zahram single, som lvl 8, a potom ked si to kamarat kupi tiez, importujem postavu a on bude lvl 1 a ja 8 ?

Este jedna vec, coop je cez servre, alebo LAN ?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Kedy to budeee? Vcera som to objavil len nahodou. Po pozreti trailerov som dostal urgentnu chut si to zahrat, po prebehani vsetkych warezovych for, a opatovnom precitani napisu IN STORES, som nic nenasiel tak jedine co mi ostalo je nedockavo cakat :twisted:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Ja som v tejto hre zvedavy hlavne na co op. Ak to niekto odskusate rad by som pocul vas nazor.
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

a je v tej hre vlastne single player ? a ak hej tak v nom behate sami ci su tam s vami nejaky CPU partaci ?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

skazatoN napísal:a je v tej hre vlastne single player ? a ak hej tak v nom behate sami ci su tam s vami nejaky CPU partaci ?
ano singlac tam je a je paradny chodis sam a robis rozne ulohy- levelujes postavy neskor ziskas aj auto na rychlejsi transport
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Prosim vas, na lamkach sa objavil release od Reloaded myslim. Vsimol som si, ze niekto sa tam na to pytal, ale chcel odpoved do sukromnej spravy, tak sa pytam tu. Neviete, ci sa ten release da hrat po sieti(ci uz lan v jednej miestnosti, alebo hamachi)?

Rozmyslam, ci sa to oplati stahovat, lebo single player tej hry by ma dlho nebavil, a tak ci rovno objednat z obchodu original hru.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

well it has lan mode , you can create host game ... so probably it works on hamachi or same apps
Jake
Light Professional
Light Professional

uz to taham, fest sa tesim, ako male decko, faking šit!
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja to uz mam. Pripada mi to ako Team Fortress 2 :) Nie je to zle. Skor take odreagovanie. Jednoducho povedane, haluz
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mne sa to brutálne páči..najprv to stiahnem okukám to či ma to neomrzí a potom by som to dúfam aj kúpil :) ale vyzerá to totálne kruto..som zvedavy jak sa to uchyti a tak..jak je spravený ten multak
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

tak som si to zahral, a mam nasledovny problem. mam 2,26GHz core 2 duo, 4gb ram, ge force 9600GT 512MB... no a borderlands mi ide tak, ze 800x600, uplne vsetky detajly vypnute/prepnute na low, v pozadi nespustene vobec ziadne programy, a aj pri tom 800x600 (btw pri tejto grafike to vyzera horsie ako unreal tournament 1) to stale seka. nie ze stale, ale napriklad ked je akcia, tak mam problem zameriavat. mam na tu hru slaby pocitac alebo robim nieco zle? lebo napriklad red faction guerilla som hraval 1640x1050 ci kolko to je, a islo to v pohode.. tuto v momete ako prepnem na vyssie ako 800x600 tak uz seka kurzor aj v menu.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Dost sa mi to podoba na Hellgate: London.. teda za na tu grafiku.
Ale to je porovnanie len tak na prvy pohlad, pretoze som to este nehral. ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Zábavné a hlavne šialene dobre optimalizované. 1280*1024 x 32 bits 16 anistropic, 16 FSAA forced, všetko namaxované a šlape na deduškovi ako je X2 6000+ 4 GB ram a 8800 GTS 512 OC 2. Ale tak tá grafika nie je nič náročné na druhej strane, avšak dobre sa to hrá a čumí na to.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Suhlasim. Velmi ma to bavi. Ak bude stat multiplayer za to tak by som si to nejakom case urcite kupil. Najprv by som ale rad odskusal ten co op aspon cez lan ak to pojde aj na cracknutej verzii.
Jake
Light Professional
Light Professional

Zacal som to hrat, prvy dojem - faking awesome, druhy dojem - hellgate london, ktory sa tiez tvaril ako RPG, ale nakoniec sa to zvrhlo do bezducheho zabijania vsetkeho co sa pohlo...
Taakze, zatial sa mi to dost paci, neviem ako to mam :D ale na rozliseni 1900x1200 mi to ide striedavo... chvilu mam normalne 60fps, a chvilu mam asi 15, neviem cim to je, proste grafika je naladova ale aj tak je to uzasne, hra sa mi paci, rozchodime coop a bude to maso :)
Avsak ak to bude Hellgate London style, tak budem sklamany np

Za koho hravate btw? Ja som siel Lilith a som spokojny celkom
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Jake napísal:Zacal som to hrat, prvy dojem - faking awesome, druhy dojem - hellgate london, ktory sa tiez tvaril ako RPG, ale nakoniec sa to zvrhlo do bezducheho zabijania vsetkeho co sa pohlo...
Taakze, zatial sa mi to dost paci, neviem ako to mam :D ale na rozliseni 1900x1200 mi to ide striedavo... chvilu mam normalne 60fps, a chvilu mam asi 15, neviem cim to je, proste grafika je naladova ale aj tak je to uzasne, hra sa mi paci, rozchodime coop a bude to maso :)
Avsak ak to bude Hellgate London style, tak budem sklamany np

Za koho hravate btw? Ja som siel Lilith a som spokojny celkom
hellgate london sa netvaril ako rpg, vzdy bolo jasne ze to je rubacka ako diablo u ktoreho sa hra inspiruje :wink: ...a k borderlands: ja som teraz v KE na byte takze to este netaham ale hned ako v stredu dojdem domov tak to zamastim, snad to bude taka pecka ako slubovali
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Oddnes to hrám a strávil som pri tom už niečo vyše štyroch hodín. Hra sa mi páči, dobre optimalizovaná, výborné ovládanie, hratelnost, zabaví...

Hrám za Sirénu :P
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak som to stiahol, ved do 4. novembra aj tak neni co hrat pre mna a sme chceli skusit LAN coop cez hamachi, ale nenaslo to ani mna, ani jeho...

Singleplayer hru som hral asi 30min a uz to pre mna zacinalo byt nezaujimave. Hru tak na 85% kupim, zatial vyskusam aspon nahrat nejaky lvl, aby som v multiplayer nemusel behat odznova.

Ak sa rozchodi cracknuty MP, tak ho aspon vyskusam, a potom sa rozhodnem na isto.

Zatial hram za Huntera a mna to bavi.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mam nasledovny problem.

Mam verziu od Razor1911 a v readme description maju napisane, ze crack mam do binaries skopcit z ich install directory (v zlozke crack) po instalacii DirectX. Mam vsak problem taky, ze DirectX mi neinstaluje a rovno mi starforce spravi kontrolu. Ked to prekopirujem tesne predtym, nejde to. Kedy ma byt ta instalacia directu??? Niekedy hned na zaciatku, alebo az pred koncom?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ja som to vyriešil zhodením inštalátora po nainštalovaní. Keď to vyhodilo tú hlášku po ktorej "cancel" by spôsobil rollback inštalácie, tak som to cez taskmanagera zhodil. Nakopčil medicínku a fičí to. Snáď to vydrží až do konca :D

Hrám za tú gumu čo sedela vzadu na sedadle :D [Berserker]
Napísať odpoveď