Pro Evolution Soccer 2010

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

jukel napísal:Ešte by ma zaujimalo.. Šprint mam nastaveny na W a nahravka do behu E ako to vymeniť ?
No v settings.exe klikneš na šprint a po nebehnutí okienka určiť klávesu dáš E. To isté pri prihrávke do behu.

//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2009, 12:38 )
gattuso1327 napísal:nekomentujem toto :D haluze:D

moja otázka znie :
hra tu niekto ML ??? ak ano už k vám prestúpili hráči ??
bo kazdú ponuku mi odmietnu .... :(
Odporúčam si toho hráča hodiť aj do Scout Listu, kde ti tvoj Scout bude hlásiť, ako na tom je daný hráč v jeho teame. Ak málo v jeho teame nastupuje, alebo je nejako inak nespokojný, budeš to mať v tom ScoutListe u daného hráča napísané. Občas ti tam tvoj Scout napíše že máš nulovú šancu získať toho hráča.. Pokiaľ je nespokojný, vtedy máš väčšiu šancu uloviť ho. Záleží aj na tom, ako je na tom tvoj team. Či má úspechy, či vyhráva atď.. určite ti nejaký Ronaldo z Realu neprestúpi ak si v strede tabuľky a nič si nevyhral.. Mne sa nedá kúpiť Richards (obranca ManCity) ale kúpil som brazílskeho brankára Diega :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

LOL prečo ste skôr nepovedali že existuje nejake setings.exe :D Ja som všetko nastavoval priamo v hre :) Som sa čudoval že sa nedá nastaviť rozlíšene :D
Danny3331
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danny3331 »

trocha ma irituje defenzivna hra superov
ked som v predu cca okolo 16 tak sa okolo mojho hraca v podstate vzdy utvori hlucik cca 5 hracov supera

vadilo mi to pri kazdej obtiaznosti od zaciatku no pri profesional to je aj dost narocne lebo predsa len "prejst" 5 hracov... :?

skoda chybycka sa vyskytla
ubera trocha realnosti

postrehli ste to ?
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

poradi mi niekto ako sa v Became a Legend prestavi obtiaznost ? :?
saj
Addict
Addict

Danny3331 : Neviem, ako hráš ty, ale ak kombinujem,prihrávam do behu a používam finty, nemám s týmto problém žiadny..
Leniv3c : Ak ju chceš zmeniť, musíš počkať na koniec sezóny
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

Sajmon :
je normálne aby po 1 sezone (vyhral som LM,spanielsku ligu a pohar)
mi kazdu ponuku odmietli ?
a skauta som dal od zacatku na hračov a neviem kde je problem kks :(
a mam 315 mil €
saj
Addict
Addict

Skús tak, ako som písal vyššie, "odchytiť" ho keď bude nespokojný... Inak, máš Scouta level 5 ? alebo nižší?
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Este sa chcem opytat :)
Ani v 2009 som nevedel naco su tie focus body, neviete ?
saj
Addict
Addict

Prílohy
Preview.jpg
Danny3331
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Danny3331 »

Sajmon
jj ked clovek kombinuje atd, tak sa snazi defenziva hrat zonovo co je fajn ale ako nahle ides na individualnu akciu tak sa to dost zpoji ale to je ako len taka drobnost...

a inak ked si dam ten bootpack tak mi pojde patch normalne ?
saj
Addict
Addict

Ano, patch pôjde normálne...
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

Sajmon napísal:Skús tak, ako som písal vyššie, "odchytiť" ho keď bude nespokojný... Inak, máš Scouta level 5 ? alebo nižší?
no mám level 4 a nejde mi vyššie ..... hram za real ... a uz sa mi poradilo kupit 2 hracou :)

for all : ako sa da zvyšiť level ??? alebo kedy sa da zlepšit ? díky moccc
bellrock
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bellrock »

neviete mi poradiť, niekedy sa mi zdá že je hra akoby spomalená, neskoro reaguje na moje stlačenie.
saj
Addict
Addict

bellrock napísal:neviete mi poradiť, niekedy sa mi zdá že je hra akoby spomalená, neskoro reaguje na moje stlačenie.
Skús v settings.exe zaškrtnúť USE FRAME SKIPPING, ak náhodou máš, tak ho odškrtni. Ak to nepomôže, pohraj sa tam s nastaveniami...........
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

prosim vas ta cestina uz je alebo bude vobec..A mam este problem ked hram master league neviem ako sa pospisuje zmluvu strucny navod dik
Prílohy
Bez názvu.jpg
kire55
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kire55 »

nemate nejake patche do hry hlavne aby tam boli aj nasi hraci slovenska, dalej ci je cestina, a aby tam bola aj chelsea a arsenal a nie rozdeleny londyn...dik
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Tá reprezentácia by potešila aj mňa.

Robíte nejaké triky keď idete 1 na 1 ? Čim sa dajú robiť ?
patto21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa patto21 »

kire55 napísal:nemate nejake patche do hry hlavne aby tam boli aj nasi hraci slovenska, dalej ci je cestina, a aby tam bola aj chelsea a arsenal a nie rozdeleny londyn...dik
vsetko je to v patchi 0.6 ... o dve stranky dozadu :wink:
cestina zatial nie je
saj
Addict
Addict

Lorino18: čeština bude, pracuje sa na nej... Návod na tie prestupy atď.
Najdeme a vybereme si hráče, kterého bychom chtěli.. (hledání umí snad každý), klikneme na něj a vybereme z nabídky negotiations..
Potom najedeme a vybereme Apply for Transfer Negotiations.. Hlavně nevybírat Apply for Loan - to je na hostování
Dále se nám zobrazí tatu tabulka s textem, že stále můžem vyjednávat až s 5 hráči.. potvrdíme volbou Yes
otom už nám nezbývá nic jiného než čekat resp. se budeme posunovat dále v čase dokud se nám neobjeví hláška od skauta, že dohody bylo dosáhnuto, ale nad rámec původních podmínek, což je cena hráče na trhu (to se stane v drtivé většině případů).. Dále je dost možné, že vám skaut napíše, že vyjednávání selhalo (broken down), v tom případě máte smůlu, ale určitě to zkoušejte znovu a znovu
Potom opět vlítneme do nabídky Team Office a zvolíme Ongoing negotiations..
Zobrazí se nám seznam hráčů, se kterými vyjednáváme.. u hráče už můžeme vidět podmínky přestupu (v pravé části), jako je částka za přestup, plat a trvání kontraktu..
Na hráče klikneme a objeví se nám tabulka.. Zvolíme volbu Negotiations..
Objeví se nám další tabulka.. pokud kontrakt chcete přijmout za stávajících podmínek, zvolíme volbu Negotiations Successful, pokud chceme vyjednávat, zvolíme nabídku Change negotiation content, pokud nechceme vyjednávat resp. pokud hráče nechceme, zvolíme třetí poslední možnost..

kire55: Viď moje príspevky jednu/dve možno viac strán späť, najaktuálnejšie je to patch 0.6, čeština ako som spomínal bude, pracuje sa na nej...
jukel: Samozrejme

Je to všetko o skúšaní.. Na to tam je ten Training, nemôžeš chceť aby ti tu niekto písal všetky možné kľučky.. Je to všetko o kombinácii špec.tlačítiek ( LB,RT...... ) a šípiek
Prílohy
nastavenia.jpg
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

A ked chcem podpisat s mojim hracom na dlhsie obdobie co mam dat z tychto moznosti dik
Prílohy
Bez názvu.jpg
Napísať odpoveď