Torchlight

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Torchlight

Príspevok od používateľa uplink »

Čo hovoríte na túto diablovinu? Mňa mile prekvapila a neviem sa od nej odtrhnúť. Je to evidentne nízkorozpočtová hra, dokonca špeciálne prispôsobená aj na netbooky. Má to grafiku Warcraftu [je teraz otázne či WoW, alebo War 3:RoC]. Hrá sa to ako diablo, má to takmer všetko naklonované z diabla a je to úplne chytlavé. Keby to bolo na mobil, tak to drvím celý deň na mobile. Naozaj ma príjemne prekvapila táto hra. A má len 500 MB!

http://www.torchlightgame.com/

hrám za destroyera a Vy? :D
Prílohy
2.jpg
1.jpg
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

grafika z WoW to asi nebude, cisty W3 :P Dik za odporucenie, idem to skusit stiahnut :) Ak to bude aspon cca dobre ako diablo tak to ma vyhrate u mna.
Velmi ma vzdy potesia hry co sa na nic nehraju, pomaly sa o nich ani nevie a potom boom a vsetci su totalne vpc z toho ze aka hra vysla!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uz som si to vsimol davnejsie na steame, podla mojho nazoru je to uplne zbytocna hra, kedze presne takato ista hra uz vznikla davno a vola sa Fate. Pride mi to ako jej kopia s troska lepsou grafikou.

Uplink skus si zahrate Fate a daj vediet ci su tam vobec nejake rozdiely. Inak z tychto indie veci by som ti odporucal Trine, je to sice trocha iny zaner ale myslim ze to nema konkurenciu.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

jj ja Fate nepoznam, ale kamos co hrava rpg mi hovoril, ze to je cisty Fate s par zmenami , inak mne sa to tiez celkom paci i ked ja velmi take hash/slash hry velmi nemusim..rychlo ma to prestava bavit....
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Výborná hra, hrám za toho Alchimistu a nejak sa mi nedarí sa od toho nedarí odtrhnúť.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Tak mne sa to paci. Je mi jedno ci to kopiruje do bodky nejaku predchadzajucu hru. Toto je teraz a nove tak sa hra toto. Styl grafiky sa mi pozdava a vyzera to na dobry zrut casu. Uvidim kolko pri tom vydrzim. Pri vybere postavy som sa rozhodoval medzi Destroyerom alebo Alchimistom ale nakoniec vyhral Alchimista :) .
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

je to super, vcera som to zacal hrat, ovladanie veeelmi podobne diablu, funguje tam vacsina klavesovych skratiek co v diable, su tam tiez socketovatelne veci, rare items, set items, rozdelovanie skillov a stats je tiez rovnake ako v diable. Dobre je, ze tam mate svoje zvieratko ktore mozte nalozit, a pokym bojujete mozete ho poslat do mesta predat tovar...grafika je dost kreslena rozpravkova, ale vyzera to pekne...som len zvedavy aka ta hra bude dlha kedze ma len 500 mega. Vcera som to dal na lvl 15 za berzerkera a mam 3 waypointy (v tom okienku to celkovo vyzera ze ich tam bude okolo 10). Urcite tato hra sprijemni este dlhe cakanie na Diablo3.

//btwe na dnesnu dobu to ma brutalne nizke poziadavky:

Minimálne systémové požiadavky:
-CPU: x86-kompatibilný 800MHz
-VIDEO: DirectX-kompatibilná 3D grafika s minimálne 64 MB (napr. ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2 alebo Intel GMA 950)
-RAM: 512 MB
-HDD: 400MB
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

hral som tuto hru vcera a musim povedat ze je zatial velmi slusna, a to ze to ma 500 mb tak to klobuk dolu ale musite uznat ze je to riadna kopia diabla :DD
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To bude pointa. Že chceli spraviť "lepšie" a lacnejšie nízkorozpočtové diablo a defacto sa im to aj podarilo.

- pet čo nosí veci do mesta [už žiadne otravné portovanie sa do mesta a zabíjanie času s predávaním itemov, keď si v tom najlepšom]
- z toho vyplýva že nemáš nikdy plný inventár
- obchodníci priamo v podzemí [super vec, nakúpiš scrolly a poty rovno v dungeone]
- dostatok potionov aj v dungeone
- keď sa sejvneš, tak Ťa to sejvne všade, či už dungeon, alebo mesto
- po loade sa Ti nerespawnnú nepriatelia [toto ma mrte frustrovalo v diable, hlavne keď som hrával na hardcore a na najvyššej obtiažnosti]
- pocit rozbíjania nepriateľov
- naozaj príjemná a nenáročná grafika
- veľmi veľa predmetov
- nepracuje sa tu s obrovskými číslami hneď od začiatku ako v diablách

Je fakt že na ňom robili aj vývojari diabla 1 a diabla 2, čiže to bude tým. Samozrejme že sa jedná o lacnú budgetovku, stojí len 15 ojro na stíme. 100% si ju kúpim aj krabicovú keď vyjde.

Samozrejme, nemá to žiadne CGi animácie ako diablo, nemá to ani z dialky takú atmosféru, ani technologické a technické spracovanie...ale...je to pop*či zábavné :D tak dočerta s vysokorozpočtovými hrami :D

Pozri na tejto budgetovke sa nabalia a potom druhý diel možno nadobudne epických rozmerov ako diablo, kto vie? Ide o to že samotné diablo baví človeka, aj keď je to kópia kópie kópie. Ide len o to dodržať dynamiku, slušnú, alebo štýlovú grafiku, počet objektov a hlavne...chýba MP. Asi nebolo dosť peňazí na vývoj.

Osobne dúfam a verím že DD, alebo druhý diel Torchlightu spraví dieru do sveta, aspoň takú ako Crysis, alebo niektorý z dielov série TES.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Druhy diel nebude. Niekde som cital ze pracuju na tvorbe F2P mmo a zisky z torchlightu pouziju prave na vyvoj.
MrGizmof
King
King

Výborne, pavúk ma odhodil do zadu a rovno medzi schody a dieru... teraz som tam zaseknutý, dúfam že mi to v save ktorý som poslal na support opravia :D . Nie je na to aj nejaký príkaz do konzoly?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

filip102 napísal:Výborne, pavúk ma odhodil do zadu a rovno medzi schody a dieru... teraz som tam zaseknutý, dúfam že mi to v save ktorý som poslal na support opravia :D . Nie je na to aj nejaký príkaz do konzoly?
a scrol na port do mesta si neskusal >>>????

k teme : hram to tiez Diablo som mal naozaj rad.. ale toto sa mi paci uz len preto lebo tie chybičky co boli v diable tu niesu. take drobnosti :))
hram za tu ZENU a zvieratko mam psíka :) vzdy v agresivnom mode cize trha a trha som zatial len lvl 8 :)
a grafika je naozaj super taka ukludnujuca rozpravkova :)
super hra !! toto len tak skoro neprestanem hrat :)
MrGizmof
King
King

Skúšal, nič nejde... proste som zaseknutý.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Ver, never, ukradol si mi tému :D , včera asi po 2h hrania som ju chcel založiť, nevadí :)

Hra super chytľavá, príjemná grafika a prostredie, prvky w3 a diabla (myslím že pochytalo len to lepšie)

a to k tomu 500mb, máte len demo, hra ešte nevyšla (alebo sa mýlim?)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tých 500 MB je plná hra, viac info [takých čo Ťa bude zaujímať]

http://www.w-blog.cz/diablovka-torchlight-od-skidrow

enjoy...
Adry
Light Professional
Light Professional

Myslel som, že je to len demo, lebo som to ako demo sťahoval z tiscali games :)
keď plná hra 500mb, tak to je škoda, to mi dlho nevydrží :/

//inak mohli ste písať, za akú class hrajete .. momenálne skúšam alchimistu, ide to celkom v pohode, len problem s manou
///ináč, hru ste kupovali, alebo odniekiaľ downloadli?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som si ju kúpil na rapidshare a Vy? :D

Ináč hneď ako mi dojdu lowa na účet, tak si ju kúpim buď na steame, alebo počkám na krabicovú veriziu. To isté som spravil aj s Risenom. Keď si to hra zaslúži, prečo ju nekúpiť? Stačí mi ak ma to zabaví na 2-3 dni a tých 40-80 eur je dobrá cena.

Teraz taký sprostý vtip. Ku*va stojí 80-200 eur a bavíte sa s ňou hodinu, tak prečo za hru ktorá vydrží 10-20 hodín v priemere nie sme ochotní dať 40-80? :D

Ok dosť bolo blbých vtipov :-)

Už vidím tie narážky že uplink fičí na hookaz, ach jo, ale nemohol som si to odpustiť :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Hmm škoda že už nemám premium, tuším budem musieť na fóre pohľadať nejaké "akciovky" :D

//inak hrať za destroyera nieje trochu stereotypné? Stále buch buch sek sek?:)
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

skusim to na GMA950 tke... tak uvidime :)
MrGizmof
King
King

Parádny support, postavu dali do mesta na začiatok a save mi poslali. Takúto podporu hodnotím na 101%!
Napísať odpoveď