Predám tento špičkový telefon Nokiu E75. Je to kompletka záruka,krabica komplet prislušenstvo.... na displey ešte fólia používaný len pár mesiacov a Iphone 8GB takisto kompletka len zadný kryt ako je u Iphonov zvykom ošucháný používaním ... foto na požiadanie... v prípade otázok SS a cenu ponúknite tiež SS
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2009, 15:59 )
up
up ? lol ved sa na nieco pytal .. asi by to aj inych zaujimalo ak si mu aj odpovedal cez ss nemyslis ? a ta E75 ?? mohol by si aspon tu predstavu hodit .. a farba e75 ?
nie je to ten istý... toto je iný... ten predtým mal predsta 16gb a tento ma 8gb... a prosím píšte mi SS takto tu zbytočne vypisujete, na SS sa všetko dohodneme...
myslim ze je na to pravidlo aby sa tieto veci neriesili cez ss .. mne si napisal do ss o tej e75 .. ja si poviem ze sa mi uz nepaci a budes to kazdemu vypisovat do ss ? iny sa na to vykasle ked to tu nebude a povie si ze naco by som mu pisal .. nechapem preco sa branis sem pisat
Cele to tvoje obchodovanie a argumentovanie je pochyberne, ziadal som ta 5 dni o tie foto iPhonu a nedodal si ich, i ked mi nerobilo problem dojst si do TT po neho osobne a potom napises znicoho nic, ze je predany. Fakt seriozne
čakám na ponuky... a to že má niekto záujem ešte neznamená že si po neho aj príde (ludia su rozny) takže zatial ho ešte stále mám a preto tu je aj tento inzerat...