alobal ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
universal
Amateur
Amateur

alobal ?

Príspevok od používateľa universal »

cavte, chcem sa opytat ako sa vola ten signalizator co pouzivaju v obchodoch aby nikto nic neukradol, zvykne to byt pripevnene napriklad na obleceni a podobne taka ako pologulicka a ci je pravda ze ked sa to zabali do alobalu tak senzor pri pokladni to nezaznamena
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hej, je to pravda a v predajniach sú z toho dosť na nervy. Chceš čorkovať v obchodoch? :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

si myslim zeby si to lahko vsimli kebyze tam pri regali nieco bali do alobalu :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...šak si zoberie viac vecí, zalezie do skúšobnej kabínky, to čo sa mu páči si oblečie, na to svoje staré handry, teraz v zime je výhoda lebo aj bundu, obalí to alobalom, vylezie, ostatné vráti naspäť akože si nič nevybral, alebo ešte lepšie by bolo jedno ukradnúť a jedno kúpiť, aby to nebolo až také okaté, ale aj bez toho to je málo okaté na to aby na to prišli...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Grim-Reaperka napísal:...šak si zoberie viac vecí, zalezie do skúšobnej kabínky, to čo sa mu páči si oblečie, na to svoje staré handry, teraz v zime je výhoda lebo aj bundu, obalí to alobalom, vylezie, ostatné vráti naspäť akože si nič nevybral, alebo ešte lepšie by bolo jedno ukradnúť a jedno kúpiť, aby to nebolo až také okaté, ale aj bez toho to je málo okaté na to aby na to prišli...
este mu aj navod davaj omg... :roll:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to bolo pre teba, ako argument na ten tvoj blud že by si to ľahko všimli...a toto nieje návod, toto musí napadnúť každého, kto nemá v hlave nasrané... :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Kazda predajna ma tento system nastaveny na inu uroven. Mam vetrovku, ktoru som kupil v Metre, pri odchode nepipala, pri nasledovnom vstupe tiez nie a ked som s nou druhy raz vychadzal tak vtedy im to zapipalo. Nasledne to skusali deaktivovat, ale neslo im to. Nakoniec mi ju vratili, ze uz je to v poriadku. Pri nasledujucej navsteve inej predajne ta bunda zase pipala. Ochotna teta predavacka sa to pokusala najst, nenasla to a stale to pipalo. Nasledne som presiel X obchodov a niekde to pipa, niekde nie. Maju to nastavene na rozne citlivosti, takze si viem velmi dobre predstavit, ze tam kde tu citlivost nizku sa da tovar v celku jednoducho odniest. Navyse sa mi vela krat stalo, ze aj ked to pipalo, tak ma nikto nezastavil.
universal
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa universal »

sak by som cely rupsak vystlal alobalom a nahadzal vsetky veci co mi treba ne len oblecenie kolko vojdu aby si to nikto nevsimol ne ?:D len ci to nezapipa pri pokladni kto vie kolko alobalu tam treba tapchat :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...myslím že ti šetrenie nič nehovorí...určite ak chceš viac vecí, tak každej zvlášť obaliť to pípatko bude oveľa ľahšie ako zvnútra vystielať celý ruksak, keď by si navyše podozrivo šuchotal, no a potom to vložiť do ruksaku...ale pozor na veľkú chamtivosť...budeš podozrivejší keď si do kabínky zoberieš pol tony vecí, vylezieš s 1/4 tony a ruksak budeš mať naprataný až k prasknutiu...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

uhuhuuu sa mi nedavno zodrali rifle, asi idem zajtra "nakupovat" :D not
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

universal, potom nezabudni na toto, vraj to ešte viac zníži účinnosť tých senzorov :D
Prílohy
alobal.JPG
blast3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blast3r »

Ten alobal vlastne funguje ako faradayova klietka.

Akurat tato klietka by mala byt uzemnena.

Cize by ste museli v kuse tahat kabel za sebou :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

V jednej nemenovanej predajni v auparku funguje tento systém na jedničku. Nie len že ho oklame obal z čokolády, ale funguje len smerom z vonku do predajne. Čiže keď niečo v predajni u*ebete, tak sa mašinka ani neunúva pípať :D

Avšak, keď niečo čornete v auparku a prídu Vám na to, tak sú tam takí nepríjemní páni v čiernom a tí si to s Vami vybavia. Žiadna pokuta ani nič podobné, proste len ručne stručne :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Vlastná skúsenosť? :smt047 :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

sundevil napísal:Kazda predajna ma tento system nastaveny na inu uroven. Mam vetrovku, ktoru som kupil v Metre, pri odchode nepipala, pri nasledovnom vstupe tiez nie a ked som s nou druhy raz vychadzal tak vtedy im to zapipalo. Nasledne to skusali deaktivovat, ale neslo im to. Nakoniec mi ju vratili, ze uz je to v poriadku. Pri nasledujucej navsteve inej predajne ta bunda zase pipala. Ochotna teta predavacka sa to pokusala najst, nenasla to a stale to pipalo. Nasledne som presiel X obchodov a niekde to pipa, niekde nie. Maju to nastavene na rozne citlivosti, takze si viem velmi dobre predstavit, ze tam kde tu citlivost nizku sa da tovar v celku jednoducho odniest. Navyse sa mi vela krat stalo, ze aj ked to pipalo, tak ma nikto nezastavil.
to ti akože tu šedu blbostičku ten čip či čo to je pri kupe nedala dole ked pípa ta bunda či čo :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ten cip bol/je iny. nie je to to klasicka plastova pracka, skor nieco ako tie nalepky avsak toto bolo nieco specialne, pranim sa to vraj malo nadobro deaktivovat ale tusim to funguje stale :-D navyse to hladalo kopec ludi a nikto to nenasiel :-) hlavne ze to pipalo
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:Vlastná skúsenosť? :smt047 :D
...on bude asi jeden z tých nepríjemných pánov v čiernom... :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:Vlastná skúsenosť? :smt047 :D
len z počutia od jedného predajcu :D ma len zaujímalo čo sa deje s tými, čo porušia "pravidlá"...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Skus a zistis. :)

//Alebo skusim ja a das mi odmenu. :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Najväčší fór bol, keď v tej nemenovanej predajni došli tieto bezpečnostné nálepky. Sú veľmi citlivé na magnetické pole a iste viete že sú v predajniach s týmto zariadením také cca 20x20 cm veľké plochy na ktorých sa nálepka "deaktivuje" [zničí]. Majú nejaký väčší magnetický náboj. A teraz pointa. Vedúca prišla do predajne a doniesla šulec s cca 300 týmito nálepkami a *ebla to na ten magnet a povedala: "Nech sa páči chlapci, tu máte bezpečnostné nálepky". Proste konec :D
Napísať odpoveď