chcel by som sa spytat. chcem si doma vytvorit bezdrotovu siet kupit si nejaky bezdrotovvy router. a ako by som to mal zapojit kedze mam jeden pc stolny a druhy notebok? rozmyslal som tak ze hlavny net dam do stoloveho pc a z druhej sietovky by to slo do toho bezdrotoveho routeru. da sa to tak napojit ?alebo poradte ako inac to mam zapojit. pripojenie netu mam Cez PPPoE ten router budem potrebovat taky co to podporuje ? vopred diky za odpovede.
cuco666 napísal:pojde mi to propjit ked mam net cez PPPoE? lebo co mam doma router obycajny nie bezdrotovy tak ho neviem zapojit. a nik mi nevie poradit
Samozrejme ak podporuje rezim PPoE kde len zada svoje prihl. meno a heslo a uz ficis...netreba nato specialny router..
Samozrejme ak podporuje rezim PPoE kde len zada svoje prihl. meno a heslo a uz ficis...netreba nato specialny router..
Mam taky router teraz doma. frcal mi v pohode. teraz sa ale pripajam cez to PPPoE a uz to nejde. zadam do menu routera heslo a nick a nenacita mi ip adresy nechapem kde je problem.