Mám problém že keď niečo chcem stiahnuť na plochu alebo do priečinku na ploche dosť často mi to toto vypíše ale nie vždy ak to chcem stiahnuť hocikde inde je to pohode jak to vyriešiť neviem si stým rady pritom som administrátor vôbec neviem čo by som mal povoliť nikde som nič také nenašiel. Ďakujem
Mne zas niekedy urobi taku vec, ze ked dam stiahnut nejaky subor na plochu tak mi to hodi do C:\Users\Prevzate subory a niekedy do hocijakeho subora co je na ploche. Ale to spravi iba obcas. WIN7+Firefox
robi mi to iste...ale nerobim si z toho hlavu..kliknem OK ptm znovu ulozit a potvrdim ano prepisat subory..nwm preco to robi..prvy mesiac nic az zhruba po mesiaci to zacalo
Chcelo by to v anglictine tu hlasku a nie slovencine..Potom to hodit do googlu a mas isto dake riesenia..
Kvoli tomuto nepouzivam jazykove verzie Windowsu, kedze pri rieseni problemov je clovek zbytocne zdrzovany prekladom a spol
//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2009, 20:55 )
pozeral som aj v ESS nejake nastavenia ale tam je toho namna vela .....ale uz ma to pekne vytaca dnes som ukladal ale 30wallpaperov a skoro kazdy druhy mi to vyhadzoval
tak bez ESS je dost riskantne sa pohybovat po nete ne ? ....idem skusit rainstal ESS co to povie ...prave som zistil ze mi to robi aj v opere takze to bude asi ten ESS
//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2009, 21:41 )
No reinstal nepomohol ....uz fakt neviem ...ale je to v ESS ked som ho mal odinstalovany ani raz to nevyhodilo nainstaloval som a hned to hadze ...treba tam neco nastavit alebo co ?
//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2009, 17:01 )
No zistil som ze v tom ESS to robi rezidentna ochrana ked ju vypnem tak to facha lenze to nemozem mat v ziadnom pripade OFF sak to je zaklad ESS ) NEJAKE RADY ?
no mne to tiez robi a eset vypinam ked stahujem viac suborov z webu... inak ma napadlo ze vsetci co vam to robi, nemate nahodou nahodeny crack alebo fix?
napadlo ma to lebo pochybujem ze by windows 7 nebol kompatibilny s esetom....
robi to niekomu na kombinacii legalny win a legalny eset??