Call of Duty: Modern Warfare 2
Takze ked som pocul ze vyjde MW2, zacal som normalne odkladat peniaze aby som si to mohol kupit pretoze vedel som aka bola MW1 super ale nekupil som si ju, ale proste ked som videl na nete ze bude MW2 vedel som ze to bude mat kopec novych veci a to uz musi byt hra ktora by mi za tie peniaze stala
ako vsak plynul cas tak som zbieral postupne info o MW2 a zistil som ze z toho urobili uplny srot, a nestoji mi len za to SP a SpecOps dat tych 60€ ci kolko to ma stat, proste ti si radsej "kupim na rapidshare", zahram SP, SpecOps s kamosom a MP len vyskusam ak bude prilezitost, inak vsak ostavam u MW1
ako vsak plynul cas tak som zbieral postupne info o MW2 a zistil som ze z toho urobili uplny srot, a nestoji mi len za to SP a SpecOps dat tych 60€ ci kolko to ma stat, proste ti si radsej "kupim na rapidshare", zahram SP, SpecOps s kamosom a MP len vyskusam ak bude prilezitost, inak vsak ostavam u MW1
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ako to chapem ja tak bude domrdany iba MP no a - vyklananie, ktore ajtak nepouzivam ^^ (aspon myslim ze to tak je....ak nie opravte ma)mirom11 napísal:ja tiež ostavam na MP pri COD4 to je namakane ale stale nejak nechapem o čo celkovo ide? Ono blbí bude len MP alebo aj SP? lebo nejak som sa o tych radikalnych p.... co s tym dorobili nikde nejak moc nestretol teda okrem MP to viem že bude naprd
Multiplayer bude problém iba pri neoriginálnych kópiách nie? Pretože sa nebudú dať vytvárať servery .. nie?
Pri origináloch to bude v poriadku, nie?
Ak sa mýlim, tak ma opravte.
Vykľánanie tiež som osobne nepoužíval, aj keď je to divný krok to tam nedať.
Ak to bude dobre, tak si kúpim na MP originál .. snáď až tak nesklamú, teším sa na to celý rok

Ak to bude dobre, tak si kúpim na MP originál .. snáď až tak nesklamú, teším sa na to celý rok
ako pre koho, mne by napriklad vadilo hrat iba 9v9, wtf? to kde sme? tiez ze nebudu deticated servery ale bude to musiet hostovat vzdy nieaky hrac ktory ako inak bude mat vyhodu v pingu... proste aj keby som si kupil originalku, tak by som banoval ze musim hrat taky prije*** MP ked na MW1 je 100 krat lepsiDenize napísal:Multiplayer bude problém iba pri neoriginálnych kópiách nie? Pretože sa nebudú dať vytvárať servery .. nie?