aké máte slúchadlá?
aké máte slúchadlá?
ja osobne mám ROCCAT KAVE 5.1 GAMING HEADSET nemozem sa sťažovať:)
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked inak nedate:
AKG k27i
Sennheiser CX300 (w)
DENON AH-C551
Prve som si uz davno kupil tie AKG-cka od jin-a, par mesiacov na to Senny a pred tyzdnom tieto DENON-y.
AKG k27i
Sennheiser CX300 (w)
DENON AH-C551
Prve som si uz davno kupil tie AKG-cka od jin-a, par mesiacov na to Senny a pred tyzdnom tieto DENON-y.
-
Hellboy248
Guru wannabe
PC - Koss porta pro - http://www.progamingshop.sk/koss-porta-pro-p-109.html
k ipodu momentalne ziadne
, ale ipod sa uz pripravuje na beats by dr.dre (studio) - http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... ?pid=B3808
k ipodu momentalne ziadne
-
tomasito13
Star
mal som Tesco Aiwa za 2e, ale pokazili sa tak som kupil nejake ine z Electro Worldu za 3e a myslim ze na Tesco sa nechytaju
(aby ste boli v obraze to je len na tych 15 minut co idem do skoly)
btw myslim ze vela mi nedate za pravdu ale mne pride zbytocne vyhodit niekolko tisic za sluchadla? Ked uz chcete byt taky fajnsmeker tak si kupit reprosustavu a hudbu pocuvat tak
btw myslim ze vela mi nedate za pravdu ale mne pride zbytocne vyhodit niekolko tisic za sluchadla? Ked uz chcete byt taky fajnsmeker tak si kupit reprosustavu a hudbu pocuvat tak
-
moosha
Darca
WRONG.tomasito13 napísal:mal som Tesco Aiwa za 2e, ale pokazili sa tak som kupil nejake ine z Electro Worldu za 3e a myslim ze na Tesco sa nechytaju(aby ste boli v obraze to je len na tych 15 minut co idem do skoly)
Niekto si chce hudbu uzivat aj ked nie je doma, preco by mal mat dobry zvuk len ked sedi za kompom?
-
tomasito13
Star
kto tu hovori o pocitaci? mal som na myslim klasicku reprosustavu bez pc. Existuje vobec v dnesnom pretechnizovanom svete kto si hudbu vypocuje napr. z platne?moosha napísal:WRONG.
Niekto si chce hudbu uzivat aj ked nie je doma, preco by mal mat dobry zvuk len ked sedi za kompom?
ja s mojim otcom skoro kazdy dentomasito13 napísal:kto tu hovori o pocitaci? mal som na myslim klasicku reprosustavu bez pc. Existuje vobec v dnesnom pretechnizovanom svete kto si hudbu vypocuje napr. z platne?
myslis ze reprosustavu nemame doma ? btw : to co si napisal prispevok vyssie je uplne odveci
-
tomasito13
Star
a kvoli tym 5 minutam si schopny investovat tisice?Filipito napísal:ja s mojim otcom skoro kazdy den.
myslis ze reprosustavu nemame doma ? btw : to co si napisal prispevok vyssie je uplne odveci, hudbu si chcem vychutnat hoci si ju vypocujem aj na 5 minut (ja zato nemozem ze som zatazeny na hudbu:) )
v mojom pripade to bude 9 tisic ked sa bavime o tisicochtomasito13 napísal:a kvoli tym 5 minutam si schopny investovat tisice?