teplota auta
teplota auta
no jednemu znamenu na fabii 1.4 snimač neukazuje teplotu auta, neviete kde je problem??
-
aughostino
Medium Professional
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A to už prečo prosím Ťa? Lebo si nepochopil tému?jany5 napísal:martinez tak tuto temu ti nikto nebude riesit moderatorya ihned
martinez, máš na mysli to, že mu ručička neukazuje teplotu? Pravdepodobne zdochlo čidlo teploty chladiacej kvapaliny, dá sa zohnať za cca 30-40€ podľa značky
Ratzi, mna zas aughostino
-
RATZINGER666
Darca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
milujem IHáčka s 5 postmi ... robia ramena, spravidla maju 13 rokov a hovno v tej sprostej lebeni
...
.. ja si pod "teplotou auta" predstavujem stredny vazeny priemer vsetkych moznych nameratelnych teplot na telese auta a jeho pridruzenych systemoch

... napada ma jedine ze to je teplota chladiacej, alebo interierova teplota, ak sa nahodou do fobie daval digitalny mrazak
...
.. ja si pod "teplotou auta" predstavujem stredny vazeny priemer vsetkych moznych nameratelnych teplot na telese auta a jeho pridruzenych systemoch
... napada ma jedine ze to je teplota chladiacej, alebo interierova teplota, ak sa nahodou do fobie daval digitalny mrazak
-
RATZINGER666
Darca
nahodou, podla mna ma vdaka tejto teme velmi velku sancu http://www.hojko.com/ako-t129721.htmlaughostino napísal://edit: chlapec sa chce stat moderatorom
Cidlo je tam jedina vec? To mohla byt obycajna poistka, kabel, ventilator, rele a ine veci.martinez napísal:lebo raz sme riesili problem s teplotou na skoda superb a čidlo to nebolo vtedy sa auto prehrievalo tak preto sa pytam