taktiež plánujem podobnú investíciu. zatiaľ som si vyhliadol tento http://www.alza.sk/lcd-displej-s-tv-tun ... 102374.htm. Je však trocha nad tvoj limit, ale ja som hľadal lcd s diaľkovým ovládačom, aby som nemusel vstávať z postele. Dúfam, že som ti trocha poradil vo výbere a môj príspevok bude aspoň trocha prínosný.
DVI
D-Sub
2 x HDMI
Komponentní vstup
2 x SCART
Audio vstup
Optický výstup
presne tento ktory sem dal Black.Raven ma kamos a je s nim vysoko spokojny.. krasny obraz, dobre ovladanie, pekne farby, fakt sa mi paci ak by som teraz nieco take kupoval tak toto lg.. a myslim za tie peniaze sa to oplati...
Filipito napísal:neukamenujte ma ale 22" je na TV krute malo...
podľa toho, z akej diaľky na TV budeš pozerať. Je mi jasné, že to nieje žiadna 32-ka a viac... Keby som kupoval telku, určite by som sa poobzeral po lcd-čkach s viacerými palcami Avšak toto lcd by plnilo funkciu aj ako monitor k pc, na ktorom si sem-tam zahrám nejakú tú hru. Takže pri výbere lcd/tv musím brať do úvahy aj výkon svojej grafickej karty.
Ale stále si lámem hlavu nad jednou vecou. Ako je možné, že sú drahšie lcd TV ako lcd monitory/TV. Veď keď si kupim lcd monitor s tv tunerom, kupujem monitor a zároveň televízor, nie?
Ja len dodam ze nazabudni aby malo usb.... a podporu prehravania videa .... predsalen je dnes pohodlnjsie zapichnut kluc so 700MB videom v tichucku ,rychlo, a pohodlne ako palit DVD-cka s kratkou zivotnostou a predsalen je to dalsi zbitocny pozierac elektriny.
takto mne ide oto ze ked som doma sa mi lepsie bude robit na normalnom LCD proste pripojim to k notebooku no a prave vypovedal sluzbu televizor a nechcem tu mat 300 veci ked tu aj tak tolko casu netravim kedze samotny monitor ma vyjde cca 130€ a televizor tez tak preco to nekupit v jednom sak aj tak bud kukam telku abo surfujem sucasne malokedy kedze stolik je tak ze neni spozaneho vidiet na telku