Call of Duty: Modern Warfare 2
torrenty ? 
2janci2: Keďže som sa venoval trošku profesionálnejšie cod4 a mám nejaké tie konexie viem, že cod mw2 sa nebude hrať ako progamingová hra. A kupovať hru len kvôli tomu aby som podporil.. to osobne nemusím, ešte ak by som mal tie peniaze dať tým zdieračom, ktorí totálne zhovadili multiplayer a progamingovú komunitu. Samozrejme pre ľudí čo to budú hrať maximálne na ranked publikoch a milujú airstriky a podobne a nevadí im, že to budú hrať na US serveroch s pingom 150+ tak nevidím probém..
2janci2: Keďže som sa venoval trošku profesionálnejšie cod4 a mám nejaké tie konexie viem, že cod mw2 sa nebude hrať ako progamingová hra. A kupovať hru len kvôli tomu aby som podporil.. to osobne nemusím, ešte ak by som mal tie peniaze dať tým zdieračom, ktorí totálne zhovadili multiplayer a progamingovú komunitu. Samozrejme pre ľudí čo to budú hrať maximálne na ranked publikoch a milujú airstriky a podobne a nevadí im, že to budú hrať na US serveroch s pingom 150+ tak nevidím probém..
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ber to ze tam budu mat ping 50, kedze bolo povedane ze na serveroch bude dobry ping cca 100Sajmon napísal:torrenty ?
Expert
Da sa to lebo vsetko su to tie iste steam instalacky iba crack je iny!majik napísal:skusal volakto aplikovat medicinu od Skidrow na steam release co bol uz dostupny?
No osobne tomu neverím, že pingy budú lepšie ako 100, a 100 je už fakt ping na prdaviceN napísal:ber to ze tam budu mat ping 50, kedze bolo povedane ze na serveroch bude dobry ping cca 100aspon tak to chapem ja
1. stiahnite si inštaler
Kód:
//link zmazaný
2. vytvorte si priecinok na ploche MW2
3. v daemone otvorte Disk1 aj Disk2 a VŠETKO skopírujte do MW2
4. obsah z raru inštaleru skopirujte tiež do priečinku MW2
5. puste inštaler
6. vyskoči okno vyberte cestu kde chcete nainstalovat hru (ja ked som dal hocijaku cestu tak stale to instalovalo do C:/Program neviem prečo [Very Happy][Very Happy] )
7. Dajte install a vyskocia dva okna kliknite na ok a ok ... potom len čakajte asi 15-20minut kym nebude mat zlozka kde ste to dali instalovat 11GB (ja som to sledoval podla zatazenia procesora... ked insatlvoalo zatazenie bolo 80-100% potom prestalo a bolo to na 10 [Very Happy]
8. ked to mate tak puste steam (ak nemate steam tak si ho nainstalujte a vytvorte novy profil aby ste nedostali ban ak už mate nejaky iný [Very Happy] )
9. skopirujte crack
Kód:
//link zmazaný
tam kde ste instalovali hru a puste zelenu ikonku s dvojkou [Very Happy][Very Happy][Very Happy]
10. play [Very Happy]
[b]Bod 7.nainstalovane
8.nainstalujem si Steam a pustim ho
ale potom ten crack nakopirovat do priecinka napr.MW2 ale tam su neni nainstalovane exe subory ktore potom mam prekopirovat crackom.Nejde mi to podla navodu.
1. stiahnite si inštaler
Kód:
//link zmazaný
2. vytvorte si priecinok na ploche MW2
3. v daemone otvorte Disk1 aj Disk2 a VŠETKO skopírujte do MW2
4. obsah z raru inštaleru skopirujte tiež do priečinku MW2
5. puste inštaler
6. vyskoči okno vyberte cestu kde chcete nainstalovat hru (ja ked som dal hocijaku cestu tak stale to instalovalo do C:/Program neviem prečo [Very Happy][Very Happy] )
7. Dajte install a vyskocia dva okna kliknite na ok a ok ... potom len čakajte asi 15-20minut kym nebude mat zlozka kde ste to dali instalovat 11GB (ja som to sledoval podla zatazenia procesora... ked insatlvoalo zatazenie bolo 80-100% potom prestalo a bolo to na 10 [Very Happy]
8. ked to mate tak puste steam (ak nemate steam tak si ho nainstalujte a vytvorte novy profil aby ste nedostali ban ak už mate nejaky iný [Very Happy] )
9. skopirujte crack
Kód:
//link zmazaný
tam kde ste instalovali hru a puste zelenu ikonku s dvojkou [Very Happy][Very Happy][Very Happy]
10. play [Very Happy]
[b]Bod 7.nainstalovane
8.nainstalujem si Steam a pustim ho
ale potom ten crack nakopirovat do priecinka napr.MW2 ale tam su neni nainstalovane exe subory ktore potom mam prekopirovat crackom.Nejde mi to podla navodu.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
http://www.sector.sk/novinka/50610/mode ... _videu.htm pokus o vtip? Vyšiel im!
Citujem: "V skratke čaká nás cez 17 tisíc hodinová kampaň, čakanie na rozkazy, vláčenie ťažkej munície a aj zváranie vozidiel. To je realita vojny, ktorú autori nestihli do Modern Warfare 2 začleniť."
Citujem: "V skratke čaká nás cez 17 tisíc hodinová kampaň, čakanie na rozkazy, vláčenie ťažkej munície a aj zváranie vozidiel. To je realita vojny, ktorú autori nestihli do Modern Warfare 2 začleniť."
Tak ja taham Proper Skidrow z torrentu a niejak cudne sa mi to zda . .rychlost mam biednu aa tahat 11GB zbytocne by som nechcel a preto sa pytam a pridavam screen ... je tam DVD1 DVD2 nfo od razor aj od skidrow a len tak zo zvedavosti som otvoril jedno s tych rarok co stahuje a ukazuje mi tam vo vnutri niejake rarko coj2 o velkosti necelych 4GB(obrazok v prilohe)...neni to niejaky fake torrent ? aby som zbytocne netahal nieco zle ..