To si nenastavíš nijako, potrebuješ aspoň 4och ludí, aby ste sa nezabili naraz.bodo07 napísal:Caute. Mam server spraveny cez hamachi a dal som tam deatmach mod, vsetko ide ako ma ale neviem nikde nastavit to aby sa mi vzdy po zabiti teraka alebo fizla znovu nenacitala mapa a nezacalo odznova. Chcem aby som napr ked je jeden na jeden zabije ma a idem dalej nie aby ma to hodilo na spawn a zacalo zase znovu. Dufam ze chapete ako to myslim. Za kazdu radu k+
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Caute
Mam opat jeden mensi problem. Stiahol som si Mani admin plugin 1.2, nakopiroval som ho spustil som ho v console na dedicated servery a pekne mi hodilo ze je zapnuty atd, ale nejde mi to aby som sa pridal za admina
Robil som to podla kadejakych navodou na nete, skusil som jeden prikaz dal som vsetko aj steam cislo aj meno aj ma mozno pridalo, ale ked som siel do hry a dal som prikaz tak mi vyhodilo ze niesom autorizovany.
Skusil som este jeden prikaz konkretne tento
] rcon ma_client AddClient Bodo
vypise mi toto
RCON connection failed (WSAEADDRNOTAVAIL)
Unable to connect to remote server (0.0.0.0:0)
Lost RCON connection, please retry command (UNKNOWN ERROR)
Neviete kde je chyba alebo ako sa pridat za admina? Vravim skusal som vsetky mozne navody ale stale to nejako neviem
Mam opat jeden mensi problem. Stiahol som si Mani admin plugin 1.2, nakopiroval som ho spustil som ho v console na dedicated servery a pekne mi hodilo ze je zapnuty atd, ale nejde mi to aby som sa pridal za admina
Skusil som este jeden prikaz konkretne tento
] rcon ma_client AddClient Bodo
vypise mi toto
RCON connection failed (WSAEADDRNOTAVAIL)
Unable to connect to remote server (0.0.0.0:0)
Lost RCON connection, please retry command (UNKNOWN ERROR)
Neviete kde je chyba alebo ako sa pridat za admina? Vravim skusal som vsetky mozne navody ale stale to nejako neviem
-
*****HERO*****
Guru wannabe
treba si tam hodit fake bota a nebude to robit, na to je tiez pluginbodo07 napísal:Caute. Mam server spraveny cez hamachi a dal som tam deatmach mod, vsetko ide ako ma ale neviem nikde nastavit to aby sa mi vzdy po zabiti teraka alebo fizla znovu nenacitala mapa a nezacalo odznova. Chcem aby som napr ked je jeden na jeden zabije ma a idem dalej nie aby ma to hodilo na spawn a zacalo zase znovu. Dufam ze chapete ako to myslim. Za kazdu radu k+
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Ludia, asi sa to tu uz riesilo, ale mam naponahlo (za chvilu chceme hrat
) :
Mam problem s counter strike source aj s 1.6 na mojom notebooku. Ked spustim nejaky server tak mi ho nacita a ked treba stlacit OK ,tak mi hru sekne a obraz mi zamrzne a uz sa OK neda stlacit. V com je problem ?? Mam Vistu. Na stolnom PC kde je XP to fici bez problem. Prosim pomozte
Mam problem s counter strike source aj s 1.6 na mojom notebooku. Ked spustim nejaky server tak mi ho nacita a ked treba stlacit OK ,tak mi hru sekne a obraz mi zamrzne a uz sa OK neda stlacit. V com je problem ?? Mam Vistu. Na stolnom PC kde je XP to fici bez problem. Prosim pomozte
Pardon za neskorú reakciu.Gadelat napísal:fiky: stopsound, no musis to bohuzial pisat kazde kolo takze je dobre si to nabindovat na tlacitko: bind enter stopsound
Hej ide to, len mám tri otázky :
a) keď to hodím do configu tak to nepôjde automaticky ? Toto je fakt dosť nepohodlné, ale keď sa to inak nedá tak nevadí.
b) musím to písať každé kolo alebo každú mapku ?
c) pri aztecu som si všimol že to dážď vyplo, ale zvuk hromov ostal, tak to robí aj tebe ? A neodstavím týmto aj nejaké užitočné zvuky napr. otváranie dverí, zvuk rebríka, zabitie sliepky v italy atď ?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a) nie, ale mozes si to hodit napriklad na klavesu, s ktorou nakupujes. potom sa o to vobec nemusis starat a budes to robit v podstate automaticky.FIKY napísal:Pardon za neskorú reakciu.![]()
Hej ide to, len mám tri otázky :
a) keď to hodím do configu tak to nepôjde automaticky ? Toto je fakt dosť nepohodlné, ale keď sa to inak nedá tak nevadí.
b) musím to písať každé kolo alebo každú mapku ?
c) pri aztecu som si všimol že to dážď vyplo, ale zvuk hromov ostal, tak to robí aj tebe ? A neodstavím týmto aj nejaké užitočné zvuky napr. otváranie dverí, zvuk rebríka, zabitie sliepky v italy atď ?
b) ked nechces, nemusis
c) no princip stopsoundu je v tom, ze on ZASTAVI vsetky soundy, ktore pocujes. to znamena, ze ked sa spustia znova, pocut ich budes aj ty znova. teda napriklad vystrelis z AWP a hned potom das stopsound. ten vystrel pocut budes, ale hned ako stlacis stopsound, tak sa ten zvuk vystrelu zastavi, teda konkretne pri AWP sa zastavi ta ozvena, ktora trva cca 2 sec. no to budes musiet robit pri kazdom vystrele. pri dazdi je to ine. je to vlastne kilometrovy sound, ktory sa znova spusti iba na zaciatku noveho kola, takze tam ti staci stopsound raz za kolo. co sa hromov tyka, je to to iste ako s tym mojim AWP prikladom, az na to, ze hrom sa spusti raz za kolo, ked niekto prebehne cez most (ked prebehne druhy krat, uz sa nespusti).
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
mas tam aj .mp3 aj .wav subor, keby si potreboval..
jednoducho premenuj subor blankk.mp3/wav na nazov zvuku ktory nechces (dazd) napriklad a prepis ho tym originalnym
jednoducho premenuj subor blankk.mp3/wav na nazov zvuku ktory nechces (dazd) napriklad a prepis ho tym originalnym
- Prílohy
-
- blank.zip
- (29.6 KiB) 30 stiahnutí
STRATIL SOM SERIAL
Dobry vecer , ja sa len chcem spytat ... Pred rokom som kupil STEAM COUNTER STRIKE SOURCE , ale stratil som kod(serial) co bol vo vnutri obal mam cd original mam , ak kod nenajdem mozem ist rovno do pi*i ? Alebo je aj nejaka ina moznost ako sputit steam a countra bez toho kodu ... diky za radu .
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: