Akú školu naštevujete, alebo...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak trochu to tu spestrim, o par dni sa slavnostne otvara novy internat (obr. 1) a ten na obrazku 2 otvorili pred par mesiacmi...Iba pre lepsiu prestavivost - na Slovensku studuje asi 200 000 studentov na VS (co sa mi moc nezda take cislo, nasiel som ho na HN, ale co uz) a uni u nas je 70 000 (dennych) studentov...Posledne 2 su centrala Rosebowl...
Tak tento rok som začal navštevovať 1. ročník na strednej, ale nezačalo to najlepšie lebo som si vybral SPŠE v Prešove. Jedna z najťažších škôl v Prešovskom kraji. Stale tam žijú socializmom
, tak som sa po 2 týždňoch nato vykšľal a pretupil som na SPŠ Stavebnú inak by ma asi aj tak vyhodili
. Kto pozná Prešov vie, že su to školy rovno oproti sebe takže som sa ďaleko nesťahoval
.
-
mirak2
Hardcore addict
ty si to vobec cital? sak tam su take do neba volajuce pi*ov*** ze to svet nevidel, okrem toho ze su tam chyby, preklepy su tie rebricky asi vycucane z prsta...moja fakulta tam ani nie je, rovnako ako dalsie tri fakulty z mojej univerzity - upjs...co je univerzita a nie vysoka skola...
a defeat: zivot na intraku a zivot popri strednej skole su asi tak vzdialene veci ako zivot na slovensku a keni...proste neocakavaj ze vyska je to co stredna, stredna sa na vysku ani trochu nechyta
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to hej, no ja som narazal na to, ze nechcem byt doma, v kosiciach su neni "pracovne prilezitosti" a preto ma hlavne laka Praha, no je to aj dost tazkea defeat: zivot na intraku a zivot popri strednej skole su asi tak vzdialene veci ako zivot na slovensku a keni...proste neocakavaj ze vyska je to co stredna, stredna sa na vysku ani trochu nechyta
-
mirak2
Hardcore addict
som druhak a zas take extremne tazke to nie je ^^Burito napísal:Ja študujem prvý ročník na Prírodovedeckej Fakulte na UPJŠ v Košiciach.
ak by som vedel že je to taká náročná univerzita, tak veru by som sa nerozhodol ísť tu. Ale teraz už je neskoro a treba sa len učiť, učiť a učiť
Mirak : http://hnonline.sk/c1-39061420
-
mirak2
Hardcore addict
ty si taky zbehly...ty toho tolko vies, tolko novin citas...viem velmi dobre ze hodnotili vysoke skoly a zistili ze podla kriterii by univerzitou ostala iba jedna (kosicka veterina) a tak zmiernili podmienky a statut univerzity si zasluzi 6 vysokych skol, z toho polovica je v KE...toto si chcel tym svojim trapnym linkom dokazat?