nastavenie TV out na MSI GF FX5500???

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
joyster
Light Expert
Light Expert

nastavenie TV out na MSI GF FX5500???

Príspevok od používateľa joyster »

Zdravím. Potrebujem pomôcť s nastavením TV out na karte MSI GeForce FX 5500 (128MB). Zapojený mám kábel z S-VIDEO výstupu do SCARTu. Pri prvom prepojeni mi to nabehlo ciernobiele. To som vsak uz vyriesil zmenou normy. Ale tu nastal dalsi problem. Avsak, pripojenim TV sa mi zmeni aj rozlisenie na monitore. A ked to chcem nastavit na vyssie tak mi zhasne monitor a vypise mi len OUT OF FREQUENCY. (Nastastie to je nastavenie, ktore ked nepotvrdite do 15 sekund tak sa vsetko vrati do normalu a vtedy mi zasvieti monitor ale rozlisenie ostane nezmenene). Uz si neviem rady. Pomozte ako to mam nastavit aby bol monitor nezavisly od TV. A hlavne aby to vsetko fungovalo spravne.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

V Ovládacích paneloch by si mal mať položku NVIDIA nView Desktop Manager. Ak ju nemáš aktivovanú tak si ju aktivuj. Aj všetky voľby čo tam sú tak si aktivuj.

Ale ako sa to nastavuje, tak to neviem. Tieto ovládače Nvidia sú nejaké iné ako boli dakedy.

Kód: Vybrať všetko

http://www.weethet.nl/english/video_pc2tv_nvidia.php
Ak sa ti to nepodarí nastaviť tak ešte skús použiť aj utilitu TVTool 0.97 ( v prílohe ) jazyk si nastav na slovenčinu. Neviem či bude fungovať aj s novými kartami lebo je už stará ako republika , ale veľmi jednoduchá ( hlavne musíš mať aktivovaný ten nView )
Prílohy
TVTool_0.97.zip
(1.05 MiB) 34 stiahnutí
Napísať odpoveď