Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DavisJ666
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Neo-M napísal:Modern Warfare 3

Kód: Vybrať všetko

http://www.ceknito.sk/video/406522
Je to Fake/Joke (ako to nazves) od Activision.Momentalne sa chysta CoD 7 (60/70 roky)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Gangy napísal:Po tom co ti to 2x napisem, wow klobuk dole pred tvojimi schopnostami :lol:
Aha, lebo od vtedy som tu bol minimálne 500x a ak bol tak nie v tejto téme.... omg... nič viac sa nedá povedať.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

:lol: niesom zastanca CoDu, ale nejake velke zmeny oproti predchadzajucim dielom nevidim. Hlavne ze sa vo velkom kritizuje L4D2 ze to nieje velka zmena oproti jednotke a mali to dat ako DLC za mensiu sumu ba dokonca zadarmo :lol:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Neo-M napísal:Modern Warfare 3

Kód: Vybrať všetko

http://www.ceknito.sk/video/406522
haha ledva vysla 2ka a uz budu davat info aj o trojke ? :lol:
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Začal som to hrať .. príde mi veľmi podobné ako 4, je to dobré, prvé misie veľmi zaujímavé a neotrepané. Grafika pekná (všetko na max). Hra nevyzerá nejako náročná (graficky). Dal som si predposlednú obtiažnosť, nech sa s tým zabavím viac ako 4 hodiny.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

chcelo by to tu niekoho kto by napisal ten pribeh pekne do detailu aby sme tomu vsetci "mimo" pochopili :)
wrrabec
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wrrabec »

DAMON88 napísal:haha ledva vysla 2ka a uz budu davat info aj o trojke ? :lol:
je to FAKE ,ešte záber ako brúsi na tom Hummeri je z CoD6 tréningu :D vývojári si urobili prču ;)

aviceN napísal:chcelo by to tu niekoho kto by napisal ten pribeh pekne do detailu aby sme tomu vsetci "mimo" pochopili :)
http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_o ... _Warfare_2
pod "story"

už som ho tu písal ale asi nie dobre :D a radšej sa o to nepokúšam znova ,pretože zas si na mňa otvorí hubu nejaký pacient čo je na nete 22 hod. denne ....
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

wrrabec super lebo uplne každý vie dokonale anglicky... ten co vie anglicky to vycita aj z hrania... :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

wrrabec napísal:http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_o ... _Warfare_2
pod "story"

už som ho tu písal ale asi nie dobre :D a radšej sa o to nepokúšam znova ,pretože zas si na mňa otvorí hubu nejaký pacient čo je na nete 22 hod. denne ....
no ty si ale frajer...ze ma wikipedia nenapadla :roll: :roll: anglicky viem a tam som vobec nic nove nezistil....
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

SPOILER ALERT!!! NECITAT, AK STE HRU NEPRESLI!!!

Skusim nejak zrozumitelne napisat, co sa vlastne deje v COD Modern Warfare 2.

Takze, prve dve misie (trening a Afganistan) hrate v ulohe vojaka Josepha Allena. Na Generala Shepherda urobi dojem jeho vykon na cvicisku a taktiez aj v boji v prvej misii. Rozhodne sa prijat ho do C.I.A. ako tajneho agenta. medzitym Roach a Soap sa snazia v Rusku ziskat spat ACS Modul (Modul na detekciu nepriatelskych lietadiel v radarovom systeme U.S.A.).
Dalsia misia za Josepha Allena s krycim menom Alexei Borodin sa odohrava na letisku, kde mate za ulohu s Vladimirom Makarovom, kedysi jednym z hlavnym dostojnikov Zakhaevovej* armady vystrielat Moskovske letisko, ako dokaz toho, ze Makarov je schopny vsetkeho. Na konci misie sa vsak dej zvrtne a Makarov Allena zastreli, cim vlastne zvali vinu za vyvrazdenie letiska na USA (Americke zbrane, Makarov a partia vravia po anglicky a nakoniec aj mrtvola americana). Rusko sa rozhodne vyhlasit vojnu USA a napadne ich. USA o nicom netusi kvoli tomu, ze Rusi stihli "cracknut" ACS modul, cize radary USA ich na mape neukazali, az kym ich nevideli na vlastne oci. Misie za USA vojaka su v pdostate o tom, ako sa presuvate z Virginie do Washingtonu, ten nakoniec oslobodite a zachranite pred bombardovanim vlastnymi jednotkami.
Spat k deju: Task Force 141 sa dozvie o Makarovom kontakte, Rojasovi. Cela jednotka sa ho vyda hladat do Rio De Janeiro, kde ho najdete a on Vam vyzradi to, ze Makarovov najvacsi nepriatel je uvazneny v Gulagu. Soapov plan je taky, ze vazna oslobodite a vylakate Makarova. Po utoku na Gulag vsak zistite, ze vazen nie je nikto iny ako Kapitan Price.
Spolu s kapitanom Priceom a Soapom sa vydate do Ruska k jednej z ruskych ponoriek, na ktorej je jadrova hlavica namierena na USA. Na ponork usa dostane kapitan Price, ktory pozmeni casovac tak, ze raketa vybuchne este v atmosfere a tak zachrani Washington pred znicenim. Samozrejme elektromagneticky pulz vyradi vsetku techniku (ako americku, tak aj rusku).
USA oslobodi Washington.
Soap a Price sa rozhodnu jednotku rozdelit na dve. Jedna pojde do Afganistanu na letecke vrakovisko a druha do hor v Kaukaze, ukrytu Makarova. V ukryte Makarova sa Roachovi a Ghostovi podari stiahnut dokumenty o tom, ze Makarov je za vyvrazdenim letiska a kontaktami na Makarovych ludi. General Shepherd zradi Roacha a Ghosta, zabije ich a spali ich mrtvoly, aby sa stal Shepherd vojnovym hrdinom a ze ziskal udaje on sam a tym v podstate zastavil vojnu. Chcel zabit aj Soapa a Pricea, no dovtipili sa, ze nieco je zle a s Nikolaiom utekaju.
Posledna misia sa odohrava v Shepherodovom tajnom ukryte v Afganistane. Na konci misie sa Shepherd pokusi uniknut na vodnom clne. Na konci nahanacky sa Shepherd dostane do vrtulniku a Price a Soap padaju dolu vodopadom, no stihnu zostrelit helikopteru. Soap sa zraneny dostava k helikoptere a nahana Shepherda, pokusi sa ho zabit nozom, no Shepherd sa uhne a bodne Soapa do hrude. Shepherd sa pokusi Soapa zastrelit, ale v tom prichadza Price a odkopne Shepherdovi zbran. Nasleduje suboj medzi Shepherdom a Priceom. Soap si zatial vytiahne noz z hrude a trafi Shepherda do oka, na co umiera. Price sa snazi osetrit Soapovu ranu a nakoniec spolu za pomoci Nikolaia na helikoptere uniknu.
Kde je Makarov sa nedozvedame, vieme len, ze Price a Soap ho planuju najst a zabit, co spomenu na konci hry.

Viem, ze na wikipediach a tak rozne je to rozpisane detailnejsie, ale nie kazdy vie dobre anglicky a dufam, ez aspon trosku to pomoze.

Dufam, ze to ako opis deja bude stacit :D

//aviceN: Dakujem za K+
//RoyalFlush, Yos: Diky za k+
//RoyalFlush: na Tvoju radu to dam do bieleho
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Shark_360 napísal:SPOILER ALERT!!! NECITAT, AK STE HRU NEPRESLI!!!

Skusim nejak zrozumitelne napisat, co sa vlastne deje v COD Modern Warfare 2.

Takze, prve dve misie (trening a Afganistan) hrate v ulohe vojaka Josepha Allena. Na Generala Shepherda urobi dojem jeho vykon na cvicisku a taktiez aj v boji v prvej misii. Rozhodne sa prijat ho do C.I.A. ako tajneho agenta. medzitym Roach a Soap sa snazia v Rusku ziskat spat ACS Modul (Modul na detekciu nepriatelskych lietadiel v radarovom systeme U.S.A.).
Dalsia misia za Josepha Allena s krycim menom Alexei Borodin sa odohrava na letisku, kde mate za ulohu s Vladimirom Makarovom, kedysi jednym z hlavnym dostojnikov Zakhaevovej* armady vystrielat Moskovske letisko, ako dokaz toho, ze Makarov je schopny vsetkeho. Na konci misie sa vsak dej zvrtne a Makarov Allena zastreli, cim vlastne zvali vinu za vyvrazdenie letiska na USA (Americke zbrane, Makarov a partia vravia po anglicky a nakoniec aj mrtvola americana). Rusko sa rozhodne vyhlasit vojnu USA a napadne ich. USA o nicom netusi kvoli tomu, ze Rusi stihli "cracknut" ACS modul, cize radary USA ich na mape neukazali, az kym ich nevideli na vlastne oci. Misie za USA vojaka su v pdostate o tom, ako sa presuvate z Virginie do Washingtonu, ten nakoniec oslobodite a zachranite pred bombardovanim vlastnymi jednotkami.
Spat k deju: Task Force 141 sa dozvie o Makarovom kontakte, Rojasovi. Cela jednotka sa ho vyda hladat do Rio De Janeiro, kde ho najdete a on Vam vyzradi to, ze Makarovov najvacsi nepriatel je uvazneny v Gulagu. Soapov plan je taky, ze vazna oslobodite a vylakate Makarova. Po utoku na Gulag vsak zistite, ze vazen nie je nikto iny ako Kapitan Price.
Spolu s kapitanom Priceom a Soapom sa vydate do Ruska k jednej z ruskych ponoriek, na ktorej je jadrova hlavica namierena na USA. Na ponork usa dostane kapitan Price, ktory pozmeni casovac tak, ze raketa vybuchne este v atmosfere a tak zachrani Washington pred znicenim. Samozrejme elektromagneticky pulz vyradi vsetku techniku (ako americku, tak aj rusku).
USA oslobodi Washington.
Soap a Price sa rozhodnu jednotku rozdelit na dve. Jedna pojde do Afganistanu na letecke vrakovisko a druha do hor v Kaukaze, ukrytu Makarova. V ukryte Makarova sa Roachovi a Ghostovi podari stiahnut dokumenty o tom, ze Makarov je za vyvrazdenim letiska a kontaktami na Makarovych ludi. General Shepherd zradi Roacha a Ghosta, zabije ich a spali ich mrtvoly, aby sa stal Shepherd vojnovym hrdinom a ze ziskal udaje on sam a tym v podstate zastavil vojnu. Chcel zabit aj Soapa a Pricea, no dovtipili sa, ze nieco je zle a s Nikolaiom utekaju.
Posledna misia sa odohrava v Shepherodovom tajnom ukryte v Afganistane. Na konci misie sa Shepherd pokusi uniknut na vodnom clne. Na konci nahanacky sa Shepherd dostane do vrtulniku a Price a Soap padaju dolu vodopadom, no stihnu zostrelit helikopteru. Soap sa zraneny dostava k helikoptere a nahana Shepherda, pokusi sa ho zabit nozom, no Shepherd sa uhne a bodne Soapa do hrude. Shepherd sa pokusi Soapa zastrelit, ale v tom prichadza Price a odkopne Shepherdovi zbran. Nasleduje suboj medzi Shepherdom a Priceom. Soap si zatial vytiahne noz z hrude a trafi Shepherda do oka, na co umiera. Price sa snazi osetrit Soapovu ranu a nakoniec spolu za pomoci Nikolaia na helikoptere uniknu.
Kde je Makarov sa nedozvedame, vieme len, ze Price a Soap ho planuju najst a zabit, co spomenu na konci hry.

Viem, ze na wikipediach a tak rozne je to rozpisane detailnejsie, ale nie kazdy vie dobre anglicky a dufam, ez aspon trosku to pomoze.

Dufam, ze to ako opis deja bude stacit :D
Dufam ze na toto tu vela ludi cakala :) velmi pekna praca K+
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Jak poznam svojich kamaratov a svoj internet, tak viem ze to budem mat asi tak za rok. :D
A prave preto mi to nedalo a precital som si to. :cry:
Ale inak pekne.. k+

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2009, 0:10 )
Anonym som ja. :D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak MP s Razzor verziou na origo steam "serveroch" dal som si tam novo vytvoreny ucet pre pripad banu alebo niecoho .. na svojom mam dot hier a nerad by som prisiel o ne
Prílohy
cod.JPG
cc.JPG
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

ako si spustil ten mp??
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

:lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Saq.utd napísal:
:lol:
nerozumiem čo je na tom smiešne. Správa sa ako magor
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

need halp!
stiahol som konecne tu razor verziu, nainstalovala sa, spravil som si novy steam acc, prekopiroval som tie veci z crack folderu do nainstalovaneho, pridal som hru do steamu, klikam na iw4sp.exe a nic sa nedeje. ak dobre citam, tak som postupoval podla navodu a nemam sajnu, co sa deje.
nejaka rada? diky

/add: k, gothar ma zachranil. chcelo to iny crack :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Este raz taka otazka ktora tu uz padla, ako je to ten SpecOps crack/patch a skidrow verzia, este som tu hru nepresiel a nechcem si donicit save alebo nieco podobne, preto sa pytam :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Mate to tu niekto vobec original? Pytam sa hlavne kvoli MP. Ci sa to oplati kvoli multiplayeru kupit. Rad by som pocul nazor niekoho kto naozaj ten MP uz aj hral nie ludi co len o MP poculi ci uz pozitivne veci alebo negativne.
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

prave drtim mp,na ktory vysiel rano crack,mam verziu skidrow,uz som na 8 levely,jednoducho parada
Napísať odpoveď