Hokej bol super.. ( Inak Pán ktorého som stretla, ma milo prekvapil, ale mohol sa na chvílu pristaviť.. dali by sme mini Hojko stretko...) cítim sa úplne na hovno, naposledy som bola takto chorá hádam na strednej.. grcaním som schudla 4 kilá.. bože už nech je po chrípke ale tak týždeň doma leháro.. / radšej by som bola v škole,ako toto
Peniaze na notas by us aj boli us len spravne vybrat notas Nechodim do skoly mensia marodka us 3tyzdne Us sa niekedy doma nudm Dnes som chcel ist na oslavu no nemôzem choroba nedovolila
+ Spala u mňa priateľka a bol som s ňou pekne celý deň v kľude a bez nejakých starostí.
+ Na koniec dňa do kina na celkom dobrý film.
- Smutný som že sm teraz sám.
- Zajtra škola a pekne večer o piatej písomka na cviku
- Pozrem von oknom a je hmla a totálne naníč počasie
prežité 2 krásne dni na byte s priateľkou včera fajn koncerty, na námestí a potom v klube lúč (TN) úplne ko, zničený, unavený, nevyspatý, polámaný jak po nočnej v bani.... vôbec to neľutujem..
toto už nie je pravda dojde mi pc bez káblov a inštalačných cd (síce ich nepotrebujem ale redukciu na DVI z tadiaľ áno) úplne zničený zo školy, basketu zajtra ma čaká fajn deň-oddychovka
oplatilo sa na ten mail cakat znamena to fofry cez skusove ale bola to ponuka, ktora sa neodmieta: ist v na konci januara do Kosova so speleologickym vyzkumom