Celkom vážny problém
Celkom vážny problém
zdravím chcem sa spýtať takú vážnejšiu vec, teda hlavne starších čo s tým majú skúsenosť. Ten problém sa týka mňa a mojej spolužiačky. pred dvoma rokmi sme spolu nastúpili na vysokú školu, vôbec sme sa nepoznali ale po chvíli sme sa jeden do druhého zamilovali ale problém bol v tom že obaja sme mali a ešte teda máme partnerov, ale to že jeden druhého milujeme sme si nepovedali, proste sme to v sebe dusili a v duchu sme dúfali že ten druhý by mohol mať tiež záujem. až do minulého víkendu keď to už muselo prasknuť pretože sa to uz nedalo vydržať. Ale teraz vôbec nevieme co mame robit, či sa mame hned rozist s partnermi alebo mame pockat ako sa to vyvinie, ale proste je to pre oboch strasne tazke a obaja strasne trpime lebo teraz sa ani poriadne neviemem pozret svojim partnerom do oci a ked nie sme spolu tak sme cely bez seba a zufaly. Ako by ste vy riesily tento problem ? Ďakujem
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Celkom vážny problém
ak si si isty ze je to to co si myslis, a ak svoju terajsiu uz nelubis a ak ta tvoja spoluziacka je na tom uplne rovnako, tak na co este cakate??Johnny10 napísal:zdravím chcem sa spýtať takú vážnejšiu vec, teda hlavne starších čo s tým majú skúsenosť. Ten problém sa týka mňa a mojej spolužiačky. pred dvoma rokmi sme spolu nastúpili na vysokú školu, vôbec sme sa nepoznali ale po chvíli sme sa jeden do druhého zamilovali ale problém bol v tom že obaja sme mali a ešte teda máme partnerov, ale to že jeden druhého milujeme sme si nepovedali, proste sme to v sebe dusili a v duchu sme dúfali že ten druhý by mohol mať tiež záujem. až do minulého víkendu keď to už muselo prasknuť pretože sa to uz nedalo vydržať. Ale teraz vôbec nevieme co mame robit, či sa mame hned rozist s partnermi alebo mame pockat ako sa to vyvinie, ale proste je to pre oboch strasne tazke a obaja strasne trpime lebo teraz sa ani poriadne neviemem pozret svojim partnerom do oci a ked nie sme spolu tak sme cely bez seba a zufaly. Ako by ste vy riesily tento problem ? Ďakujem
Pojmem to teda tak čo keby sa to stalo mne a neberiem ohľad na tvoju povahu, čo je správne a čo nie a podobne. Čisto tak ako by som ja reálne konal...
V prvom rade by som si našiel tak 1 deň na pozeranie na strop a rozmýšľanie nad možnosťami, pocitmi a podobne.
Teraz sú 2 cesty:
1. Uvedomím si, že stále milujem svoju polovičku a nedovolím žiadnej aby mi to vzala. So spolužiačkou sa porozprávať a vysvetliť alebo nechať ochabnúť "vzťah", prestať komunikovať ...akokoľvek to je na tebe každý ma iný štýl.
2. Uvedomím si, že mám viac rád spolužiačku a chcem byť s ňou.
Potom by som si dáko ujasnil s tou potencionálnou na čom som a čo bude ak. Keď aj ona to vidí rovnako chvíločku neriešiť partnerov prípadne aj vyhýbať sa a trochu sa zblížiť s potencionálnou. Ak behom týždňa je všetko tak ako som si predstavoval ak by som bol s ňou, tak následne sa dohodnúť že obaja sa rozídete s partnerom a už len dúfať, že sa na teba nevy*ebe a nerozhodne sa zrazu ostať s ním.
Viem že to neni pekné, v podstate ide o podvádzanie partnerky, ale reálne to tak urobí väčšina ľudí aj keď ti teraz budú tvrdiť, že určite nie, že andone je necitlivý hajzel. Nik nemá rád neistotu a risk.
City sú komplikované a človek pod ich vplyvom koná často nerozumnejšie ako pod vplyvom alkoholu.
Ak chcete jednoduchý love happy end choďte do kina!
Tak ti prajem veľa šťastia a nech sa rozhodneš akokoľvek nech ti tvoje rozhodnutie prinesie šťastie a pohodu.
V prvom rade by som si našiel tak 1 deň na pozeranie na strop a rozmýšľanie nad možnosťami, pocitmi a podobne.
Teraz sú 2 cesty:
1. Uvedomím si, že stále milujem svoju polovičku a nedovolím žiadnej aby mi to vzala. So spolužiačkou sa porozprávať a vysvetliť alebo nechať ochabnúť "vzťah", prestať komunikovať ...akokoľvek to je na tebe každý ma iný štýl.
2. Uvedomím si, že mám viac rád spolužiačku a chcem byť s ňou.
Potom by som si dáko ujasnil s tou potencionálnou na čom som a čo bude ak. Keď aj ona to vidí rovnako chvíločku neriešiť partnerov prípadne aj vyhýbať sa a trochu sa zblížiť s potencionálnou. Ak behom týždňa je všetko tak ako som si predstavoval ak by som bol s ňou, tak následne sa dohodnúť že obaja sa rozídete s partnerom a už len dúfať, že sa na teba nevy*ebe a nerozhodne sa zrazu ostať s ním.
Viem že to neni pekné, v podstate ide o podvádzanie partnerky, ale reálne to tak urobí väčšina ľudí aj keď ti teraz budú tvrdiť, že určite nie, že andone je necitlivý hajzel. Nik nemá rád neistotu a risk.
City sú komplikované a človek pod ich vplyvom koná často nerozumnejšie ako pod vplyvom alkoholu.
Ak chcete jednoduchý love happy end choďte do kina!
Tak ti prajem veľa šťastia a nech sa rozhodneš akokoľvek nech ti tvoje rozhodnutie prinesie šťastie a pohodu.
Zdravím Vás a ďakujem Vám za rady. Ono je to tak.
Obaja máme radi svojich priateľov. Ale zrazu láska k ním od tohto momentu ako sme si to povedali ochladla a nerobíme nič iné iba myslíme jeden na druhého, ja už od piatku keď sme si to povedali rozmýšľam iba nad ňou a u nej je to rovnaké, lebo predtým keď sme to v sebe dusili tak sa to dalo nejako prehrýzť ale teraz keď uz kazdy vieme ze aj ten druhy niečo cíti k nemu tak je to neskutočne trápenie. Len mi sme taký blbci lebo nevieme čo máme spraviť, nechceme ublížiť našim partnerom a ešte teraz keď idú Vianoce, ale pritom chceme byť spolu.
Obaja máme radi svojich priateľov. Ale zrazu láska k ním od tohto momentu ako sme si to povedali ochladla a nerobíme nič iné iba myslíme jeden na druhého, ja už od piatku keď sme si to povedali rozmýšľam iba nad ňou a u nej je to rovnaké, lebo predtým keď sme to v sebe dusili tak sa to dalo nejako prehrýzť ale teraz keď uz kazdy vieme ze aj ten druhy niečo cíti k nemu tak je to neskutočne trápenie. Len mi sme taký blbci lebo nevieme čo máme spraviť, nechceme ublížiť našim partnerom a ešte teraz keď idú Vianoce, ale pritom chceme byť spolu.
-
blitzkrieg
Professional
ak by si miloval natoľko svojho partnera/ku tak by si toto neurobil, rob to čo ti srdce prikazuje. to je asi tá zlatá cesta k tomu aby si zistil či to bude fungovať alebo nie, skôr či neskôr to partner/ka vycíti či sa niečo deje a preto by si ju nemal klamať ale povedať jej to alebo rozísť sa a ako napísal Bushido ak to prekonáš tak to je len veľké plus k tvojmu vzťahu
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Bushido
Medium Professional
To nie je pravda... Človek je často zblbnuty víziou niečoho úžasného a tvrdohlavo ide za tým... Dobre si rozmysli čo robíš, aby si to neskor neľutoval. V tejto chvíľu to bude bolieť iba jednu osobu ale ak neskor to nebude klapat, bude to potom aj teba srať a je dosť môžme že na návrat bude už neskoro. Toto sú cesty s ktorých nie je cesta späť.hughito napísal:No ak to je tak ako píšeš, nemá zmysel udržovať terajší vzťah.
-
triple
Guru wannabe
no a ako sa to prevalilo? ste si povedali ľúbim ťa alebo sa zvrhlo na niečo iné?
lebo fyzická priťažlivosť, vášeň a láska spolu úplne uzko súvisia ale sú to tri úplne odlišné veci..
musíš sa zamyslieť a to hneď 3 x
1x - čo z týchto troch cítim ku svojej priateľke
2x -čo z týchto torch cítim ku spolužiačke
3x- čo z týchto troch má pre teba prioritu č. 1
ak sa bod 3 zhoduje s bodom 1 - odpoveď je jasná
ak sa bod 3 zhoduje s bodom 2 - odpoveď je jasná
Ak sa bod 3 nezhoduje ani z bodom 1 ani s bodom 2
tak sa musíš zamyslieť 4x a to síce priorita č. 2 a postup ako kúsok vyššie.
je to jednoduchá matematika
lebo fyzická priťažlivosť, vášeň a láska spolu úplne uzko súvisia ale sú to tri úplne odlišné veci..
musíš sa zamyslieť a to hneď 3 x
1x - čo z týchto troch cítim ku svojej priateľke
2x -čo z týchto torch cítim ku spolužiačke
3x- čo z týchto troch má pre teba prioritu č. 1
ak sa bod 3 zhoduje s bodom 1 - odpoveď je jasná
ak sa bod 3 zhoduje s bodom 2 - odpoveď je jasná
Ak sa bod 3 nezhoduje ani z bodom 1 ani s bodom 2
tak sa musíš zamyslieť 4x a to síce priorita č. 2 a postup ako kúsok vyššie.
je to jednoduchá matematika
mno otazka ako sa k sebe spravate... ci len ona nechce nejaku bokovku, z tvojich slov je to jasne ze si spadol do rise lasky 
to co napisal andone7 v bode 2 je podla mna asi naj.
alebo ju pretiahni a uvidis, ako bude reagovat... ak stale zalaskovane, ty budes citit to iste, kde je problem ? predpokladam ze mas cca 19rokov, zvacsa to nie je vek, kedy clovek zahladi tak do opacneho pohlavia ze sa rovno vezmete
moja rada je... sekaj co sa da pokial si mlady, lebo ak pride ta prava, budes sa uz len pozerat... /ak nie si svina
/
to co napisal andone7 v bode 2 je podla mna asi naj.
alebo ju pretiahni a uvidis, ako bude reagovat... ak stale zalaskovane, ty budes citit to iste, kde je problem ? predpokladam ze mas cca 19rokov, zvacsa to nie je vek, kedy clovek zahladi tak do opacneho pohlavia ze sa rovno vezmete
moja rada je... sekaj co sa da pokial si mlady, lebo ak pride ta prava, budes sa uz len pozerat... /ak nie si svina