Win 7 physx

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nazgrel
Novice
Novice

Win 7 physx

Príspevok od používateľa nazgrel »

zdravim... nainstaloval som si Win 7 hned potom som si tam chcel dat nvidia physx ale nejde mi to nainstalovat vzdy mi tam vyskoci ta tabulka windows instaler s tymy prikazmi..vsade sa pise ze mam uplne vymazat cely physx ale kedze mam novy windows tak neni co vymazat
nevie niekto poradit?
grafiku mam ati radeon HD 4830
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

PhysX funguje iba na grafikách od NVIDIE..
fortis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fortis »

cize ked hra musi mat pre spustenie physx znamena to ze ju nespustim ?
mne staci iba ked bude nainstalovany
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Myslím že nie je žiadna mainstreamová hra, ktorá by bez PhysX nebežala, jednoducho sa dá táto možnosť vypnúť...
fortis
Novice
Novice

napriklad spustim Dragon Age origins a napise mi error ze nemoze najst Physxloader.dll mam reinstalovat Physx a co teraz :)
alebo instalacia MoH:airborne tam sa mi po zadani cd kluca zacne instalovat physx..vyberem jazyk dam ok a zase sa zobrazi ta spominana tabulkas prikazmi
a jak sa to da vypnut ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

PhysX Ti pobeží aj "softwarovo" za pomoci CPU. Sprav nasledovnú vec. Stiahni si z Nvidie najnovšiu verziu PhysX, táto odinštaluje starú ktorú máš nainštalovanú [corrupted installation asi] a nainštaluje novú. V control panely daj "enable PhysX". Reštartni PC. To by malo pomôcť. Good luck.

Ten problém ktorý máš mali aj chalani na nvidia fórach s grafickými kartami NX 8xxx 9xxx a GTX 2xx, takže chyba je jednoznačne v inštalácii PhysX. O to že by nejaký inteligentní výrobcovia hier obtiahli druhých o možnosť kompletne hrať nejaký herný titul sa neboj, nie sú tak hlúpi, aj keď tak niekedy pôsobia.
fortis
Novice
Novice

no lenze ja nemam ziadnu nainstalovanu pri kazdej instalaci sa mi vyhodila ta tabulka msiexec tusim to je vsetko
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nejde Ti nainštalovať physx? :/...

Teraz čítam že nvidia zakázala PhysX na PC kde sú nainštalované ATi karty. O tomto probléme som ani nevedel :/. Ale tak, malo by to ísť normálne nainštalovať a spustiť. Kelu. Nemám Ti ako prakticky poradiť, lebo mám okolo seba momentálne len samé nvidie :? snáď sa niekto iný chytí.

Can I use an NVIDIA GPU as a PhysX processor and a non-NVIDIA GPU for regular display graphics?
No. There are multiple technical connections between PhysX processing and graphics that require tight collaboration between the two technologies. To deliver a good experience for users, NVIDIA PhysX technology has been fully verified and enabled using only NVIDIA GPUs for graphics.

Hmm, nvidia sú čistí kkti, moja ďalšia VGAčka bude ATi. Dúfam že sa ATi raz tak zmôže že kúpi nvidiu a nechá ju skrachovať :evil:

Budeš musieť asi Bohu žiaľ pogoogliť podľa toho čo Ti vypisuje installer. Som pozeral ze nejaký borec rozbehal v Batmanovi PhysX cez CPU :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

physix ti musi ist nainstalovat, ale nie GPU verzia ale CPU, a tu si casto hry same doinstaluju
ale preco ti to tam hadze chyby tak to netusim :?
fortis
Novice
Novice

a to sa da niekde stiahnut ta CPU verzia ? :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hmm, mám taký pocit že je len jedna verzia a tá sa "prepína" medzi CPU a GPU podľa toho na akom je systéme. Ale je dosť možné že sa mýlim :)
fortis
Novice
Novice

a keby som si od niekoho kto to ma nainstalovane skopiroval zlozku toho Physx a physx subory zo systemu32 ? malo by to sancu ? :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Bohu žiaľ nie, lebo PhysX je vintegrovaný do systému cez registre a previazaný s knižnicami z balíku Direct X, nie je standalone, resp. portable.
Napísať odpoveď