Counter Strike 1.6 Non-Steam na Microsoft Windows 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Breci123
Light Expert
Light Expert

Counter Strike 1.6 Non-Steam na Microsoft Windows 7

Príspevok od používateľa Breci123 »

Ahojte, mam prozbu ohladom Cska na Win7. Vcera som mal este XPcko a vsetko ide ako ma ping som mal okolo 30 ale akonahle som si nainstaloval Windows 7 Ultimate nefunguje mi Counter Strike.Ping mam stale okolo 160, 170 co znamena ze sa to vobec neda hrat. Prosim Vas poradte. Vopred dakujem skusal som vsetky mozne verzie ale nic fps minimalne a ping neskutocny som zufali a naspet na XPcko sa mi nechce prechadzat
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

ake mas nainstalovane ovladace ??? ja som stiahol teraz najnovsie pre nvidiu a uz mi aj hry slapu super ..... tak skus povedat este ked tak aku mas grafiku ? a aku verziu ovladacov na windowse 7 ..

ja osobne mam steam aj nonsteam a vsetko mi ide v pohode ... je mozne aj ze budes mat zle nastavenu sietovku alebo nejake ovladace ti bude treba aktulaizovat ...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

skús do konzoly: rate 25000, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101, ex_interp 0.1

inak, patrí to sem: http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
Breci123
Light Expert
Light Expert

Counter Strike Win7

Tak graficku mam starsiu este ati radeon 9550 verziu ovladacov mam Catalyst™ Version 09.3
Driver Packaging Version 8.593.100.2-090721a-085694C-ATI
Direct3D Version 8.14.10.0647
OpenGL Version 6.14.10.8544
Catalyst™ Control Center Version 2009.0721.1107.18080
skusal som aj csko nastavovat na fps maximum aj nastavenia rate ale nic nepomohlo vsimol som si to co mi ukazuje kolko mam fps uz len akonahle otvorim find servers tak uz ide fps na 20 neviem v com moze byt chyba ale urcite sa to da niejako napravit a chcem sa ospravedlnit ze som zaradil zle temu
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hah, tak s tou grafickou môj zlatý ďaleko nezájdeš. Na takú grafickú by som si W7 ani nenahodil, totiž mal som ju tiež. A keď som mal XP tak som v CS mal Fps okolo 75-80, bože to boli doby a nervy. Čiže tak, akonáhle som hodil Vistu mal som fps okolo 50, lebo Vista mi brala dosť z grafickej a počas hrania sa to aj prejavovalo.

A nebudem to riešiť teraz W7 vs. Vista. Lebo to fps a ping budeš mať grafickou a Windows-om, takže tak. Buď si kúpiš novú grafickú alebo prefičíš nas5 na XP-čko. Poprípade si kúp steam, stojí 300Sk a máš, keď ti to bude robiť tak to máš OS-om a Grafickou kartou.

Keď dobre viem ATI 9550 má 2verzie, 128MB/256MB. Ale ja som mal 256 Mb na starom Pc a tam som mal FPS okolo 70, takže ďalej to nebudem komentovať, slabá grafická, silný windows.
Breci123
Light Expert
Light Expert

hry na win7

takze to sa mi bude diat s kazdou hrou?
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

ako uz vysvetloval SSemteXX .... stara graficka a novy win.... je mozne ze to bude robit aj pri inych hrach ale nemusi ... takze stoho co som tu cital vychadzaju dve veci bud stara grafika a new windows co vznika nekompatibilita a moze sa to javit presne takto ako tebe ... alebo mas pc komponenty starsieho data a windws 7 si stim nevie dat rady ......a javy sa to ako velky ping v hre ....

otazka este roby ti to len pri conter strike ??? skusal si aj inu hru po nete hrat ci aj tam mas velky ping ???
SSemteXX
Guru
Guru

Re: hry na win7

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Breci123 napísal:takze to sa mi bude diat s kazdou hrou?
Presne, tento problém ti vyrieši len nová grafická karta.
Breci123
Light Expert
Light Expert

Nie neskusal som ine hry hned po tychto avsich radach som naspet nahodil XP so vzhladom 7 a mam pokoj:-D vsetko bezi naspet ako ma
mozte tuto temu LOCK
.MORPHEUS.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .MORPHEUS. »

Zdravim , ja som si dneska nahodil na WIN 7 CS-ko , a mam taky maly problemik , menu mi normalne spusti ale ked sa uz chcem pripojit na server tak pri loadngu sa mi to zasekne pri "Establishing connection to server" , mam aj steam aj tam mi to robi , aj na nonsteame , skusal som grafiku prehodit z Open GL na Software ale nepomaha , spostil som CS aj ako spravcu , aj v kompatiibilite z XP ale nic , Mam grafiku Ati HD3850 512 gddr3 , a bezproblemov som mal aj na XP aj na viste predtym 100fps , a Win 7 je dokonca rychlejsi a stabilnejsi ako vista , takze nechapem preco mi to nejde , bracho mal podobni problem z Open GL ale jemu ani nespustilo menu a hned mu vyhodilo error ale on ma 64bit ja mam 32bit , tak pls poradte mi , V piatok mame lanku a ked mi nepojde CS tak ma asi picne . DIKI

PS ked odpisete tak by ste ma mohly prezvonit na mobil 0918652870 , aby som vedel , Dik
6FanatiK5
Amateur
Amateur

Re: Counter Strike 1.6 Non-Steam na Microsoft Windows 7

Príspevok od používateľa 6FanatiK5 »

ja mám ten istý problém čo morpheus
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

ja mam problem ze ma ani nepusti do mapy na windows 7 poradte mi prosim
Scooter45
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Scooter45 »

lidi to čo sa mne robí na win 7 64-bit nechápem ... internet má STABILNE pripojenie pri práci a šťahovaní 250 kb/s aby bolo jasno .... zapnem CS prihlásim na server hrám .... každých cca 20 sekúnd mám 5 - 10 sekundovy lag ... ale to nieje ako taký lag ... mne normálne koli tomu vypadne internet a znovu sa pripoji a hrám ... toto nechápem .. ak mám win 7 ... cs si neviem normálne zahrať !!! ... prosím pomoc ... PC mám nadupany na CS až až takže počúvam :P
Ďiki za nejakú radu
Napísať odpoveď