X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Vývojari sú leniví spraviť to poriadne. Uncharted a MGS4 GoP je jasný dôkaz toho, že na PS3 sa dajú spraviť nádherné hry, len to chce trochu viac času. A čas sú peniaze. Verím že bude ešte jeden svetoborný titul, ktorý ponesie názov Final Fantasy Versus XIII. Myslim že práve on dosiahne limit konzoly ako takej.

A ku tomu GTAčku. Ani na 8800 GTS 512 OC a 6000+ so 4 giga ram to nebeží ani v 1024*768 na maxe obstojne a max detaily to ani nechce pustiť. GTA 4 je najväčšia hanba herného priemyslu, pre mňa ešte väčší prepadák čo sa týka sys. requirements ako bol svojej doby Gothic 3.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lol4 napísal:Väčšina hier vyzerá lepšie na Xboxe ako na PS3.. Xbox ma lepší AA.. Architekúra PS3 je hrozná a programovať na ňu hry je o dosť zložitejšie ako na Xbox.. Preto nie je zatiaľ veľa hier, ktoré by naplno využívali jej potenciál. A možno ani nikdy nebudú..
Je možné, že GTA 4 vyzerá na compe najlepšie, ale daný comp musú byť aj patrične HW vybavený. Na mojom compe s 8800GT, 4800+ Dual Core a 4 giga RAM som si proste nemal šancu GTA 4 zahrať.. Do compu už ale vrážať nemienim a preto som kúpil Xko.. :)
kolko maju orientacne gb xbox 360 hry ?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Schvalne som otvoril torrentleech aby som si to pozrel. Prve vysledky mi ukazuju rozmedzie 5-7GB. Moze byt?
Filipito
Darca
Darca

tak mam este pol roka obmedzeny net a neviem ci sa mi to oplati tym padom kupovat , kedze nemam staly prijem na originalky :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:kolko maju orientacne gb xbox 360 hry ?
médium unesie kapacitu HD DVD, niekedy dvojvrstvové, poprípade viacej médií. Takže záleží to od hry, veľmi. Rátaj tak v priemere 6-7 giga na hru, limit je 12-14 GB.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Filipito napísal:kolko maju orientacne gb xbox 360 hry ?
Čo mám skúsenosti, tak sa to pohybuje tak od 6.4 do 7.8 GB.. HD DVD mechanika neprečíta.. Niektoré hry sa dávajú na viacerých dvd, ako napríklad Forza 3 (tá je na dvoch).
Keď som kúpil prvý Xbox, kupoval som len originálky, lebo som ho nechcel flashovať. Nejak ku koncu októbra som ho ale flashnúť dal a v novembri MS spustil masívnu vlnu BANov. Takže pokiaľ som nemal BAN aj na svojom X-ku, predal som ho a kúpil 250 gigovú verziu. Flashovať už určite nebudem, lebo chcem chodiť na Live (mám ročný účet na Gold) a hrať MP. Aj originál hry sa dajú kúpiť lacno, pokiaľ pokukáš fóra a dohodneš sa s niekym na cene.. Osobne už skôr chodím touto cestou, ak je hra samozrejme v 100% stave :P
BTW, chválim Ti obrázok, Dexter je geniálny seriál! :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lol4 napísal:HD DVD mechanika neprečíta..
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xb ... dvdplayer/
Filipito
Darca
Darca

lol4 napísal:Čo mám skúsenosti, tak sa to pohybuje tak od 6.4 do 7.8 GB.. HD DVD mechanika neprečíta.. Niektoré hry sa dávajú na viacerých dvd, ako napríklad Forza 3 (tá je na dvoch).
Keď som kúpil prvý Xbox, kupoval som len originálky, lebo som ho nechcel flashovať. Nejak ku koncu októbra som ho ale flashnúť dal a v novembri MS spustil masívnu vlnu BANov. Takže pokiaľ som nemal BAN aj na svojom X-ku, predal som ho a kúpil 250 gigovú verziu. Flashovať už určite nebudem, lebo chcem chodiť na Live (mám ročný účet na Gold) a hrať MP. Aj originál hry sa dajú kúpiť lacno, pokiaľ pokukáš fóra a dohodneš sa s niekym na cene.. Osobne už skôr chodím touto cestou, ak je hra samozrejme v 100% stave :P
BTW, chválim Ti obrázok, Dexter je geniálny seriál! :wink:
prave natom rozmyslam ci nebude lepsie kupit novu konzolu a nato neake hry, kedze momentalne stahovat hry nebudem , bez LIVE sa dostanem na net nanom ? mal som ho doma len mal som konzolu s flashom tak som si hovoril ze radsej nepojdem na net aby som nechytil nahodou neaky ban. sorry za taketo otazky :)
lol4
Light Star
Light Star

Xbox má vlastný OS (Dashboard), takže inde ako na Live sa nepripojíš. Je to jednoduché.. Pokiaľ chceš hrať MP, sťahovať demá, videá, updaty máp, blbostičky pre svojho avatara a kopec iných vecí, nemôžeš mať flashnutú konzolu.. Takže buď nájdeš "drobnásky" na origoš hry alebo budeš napalovať s tým, že na internet môžeš zabudnúť.. resp., mal by si :roll:
Filipito
Darca
Darca

tak uz som prevazne rozhodnuty pre novu konzolu. takze ziadny flash, pozeral som hry na ebay.co.uk a ceny sa celkom daju + free shipping. a o ten internet som sa pytal nato ze ked si nebudem platit tu sluzbu LIVE a budem chciet ist nanom na net ci to bude robit problem. diky moc za odpovede
lol4
Light Star
Light Star

Keď kúpiš novú konzolu, dostaneš Gold na mesiac zdarma. Potom sa Ti to prehodí na Silver, cez ktorý budeš môcť tiež sťahovať demá, pozerat videá, chodiť na Facebook a podobne.. Jediné obmedzenie bude v tom, že si nezahráš multiplayer, niektoré demá sú skôr pre Gold užívateľov (po pár dňoch sú dostupné aj na Silver) a pár dalších vecí, ktoré by si však možno aj tak nevyužíval. Pre mňa je zábavné hrať 1vs100, na ktoré Gold potrebuješ. Hrá sa to však podľa amerického času, takže u nás do dosť často vychádza na nočné hodiny.. :?
Filipito
Darca
Darca

tak potom ok, gold budem mat asi az neskor , pokial sa mi rozrastie zbierka hier :) , hadam do konca novembra by som ju uz aj mohol mat.
btw: ktoru hry k nej odporucas ?
lol4
Light Star
Light Star

To záleží, aké hry máš rád.. Gears of War 1-2 je niečo ako must have na Xku.. Ak nájdeš kamaráta, s ktorým dáš co-op kampaň, je to super zábavka :wink: Teraz je nový Assassin's Creed, MW2, bude Mafia 2.. Takže je z čoho vyberať :) Len aby boli financie kua :D
Filipito
Darca
Darca

a este jedna otazocka, mozem na xboxe pozerat divx ? teda ze si v pc napalim dvd s filmom/filmami a natom to budem pozerat.
lol4
Light Star
Light Star

Jasné, môžeš :wink: Nemusíš ani nič napalovať, hodíš to na usb a pohoda :) Niekedy sa stane, že X-ko nedokáže niektoré video prehať, lebo je v ňom použitý divný kodec.. Ale Xvid a Divx by Ti mali ísť bez problémov. Pri prvom spustený filmu, Ti vyhodí zrejme hlášku, že Xbox portebuje stiahnuť kodeky z Live-ka, takže to len potvrdíš :wink:
Filipito
Darca
Darca

takze si to zhrnme , xbox dokaze spustat hry, ma to internet browser, mozem si cez to spustat divx filmy. a este posledna otazka (aspon dufam) da sa cez ten browser pozerat live stream ? myslim neaky futbalovy zapas alebo take nieco. :) sorry ze sa tolko pytam ale chcem mat istotu ze to bude splnat moje poziadavky.
a rozhodol som sa pre tuto variantu http://www.epicom.sk/zbozi/xbox-360-eli ... p=z:164168 + k tomu far cry 2 a este neaku hru si vyberiem , podla vsetkeho fallout 3 :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

sory za moju nevzdelanosť ale klasické dvd napríklad z požičovne to prehrá že? :oops:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Filipito, Xbox ziadny internet browser nema :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Toy M@ch!n3 napísal:Filipito, Xbox ziadny internet browser nema :)
Citaj par stran dozadu. Niekto tu uz o tom pisal.
Filipito
Darca
Darca

Toy M@ch!n3 napísal:Filipito, Xbox ziadny internet browser nema :)
no tak to si ma velmi nepotesil, ale neako to budem musiet prezit :) , ale ked tu lol4 spominal ze sa da pripojit na facebook tak som si z toho vykompenzoval ze tam je ten browser :)
Napísať odpoveď