Mafia 2
-
James13579
Star
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ani nahodouJames13579 napísal:ok co myslite pojde mi to na zostave
AMD PHENOM II X3 720 BE
4x1GB DDR2 800mhz
ATI 5770 1gb
???
a preco sa pytas na PhysX ked chces ATi kartu?
-
James13579
Star
-
Sphinx
Addict
omg to myslel ironicky a physx ak sa vyjadrili autori ze bude tak bude ak nie tak nebude .. MOOSHA- staci spojit nejaku lacnu nvidiu +atinu a physX pojde ..James13579 napísal:preco ani nahodou? ja sa pytam ci to bude podporovat physX
Asi hej, ale physX je len na grafikach od nVidie.James13579 napísal:preco ani nahodou? ja sa pytam ci to bude podporovat physX
-
Ba-Yo
Light Professional
asi nebudu robit hru len cesky do sveta poslu eng verziumato55002 napísal:ja viem je to asi dost sprosta otazka ale vyrabaju tuto hru vobec este ccesi bo co sa kukam v traileroch vsetko je po anglicky
tak ale tie poziadavky to je velmi stara informacia co tam na tych weboch maju aby tam nieco malifigo009 napísal:Tie požiadavky a ten dátum tak to všetko je na každej jednej stránke na ktorej sa dá predobjednať mafia II![]()
![]()
...alebo sa pozri na oficiálny web na ktorom sú napísané ich web stránky o mafii a na tých web stránkach to nájdeš tiež
![]()
![]()
...opúšťam túto tému pretože ako vidím tak sa tu nič nového nedozviem...práve naopak
![]()
![]()
-
r3mus
Medium Star
a pozna niekto dovod preco sa ta hra stale odklada??? ved to neni normalne take oneskorenie... neni tomu tak dlho ked bol posledny mozny termin stanoveny na jesen 2009 a teraz mi tam vychadza pri katastrofickom scenari leto 2010. chapem ze nemozu vydat polotovar ale bojim sa toho ze vzhladom k tomu kolko casu ubehlo od zaciatku vyvoja hry, ked konecne vyjde bude mat zastarany engine aj grafiku 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
r3mus
Medium Star
a myslis ze to bude mat poriadny pribeh a hratelnost ked s tou hrou maju ocividne problemy? nvm nerobim tam ale mozno im tam povyskakovalo vela chybnych skriptov alebo bugov a teraz namiesto pilovania detailov zaplatavaju chyby odhalene pri teste hryRoyalflush napísal:Omg, co mate furt s tou grafikou?![]()
Grafiku mam u prdeli, hlavne nech to ma poriadny pribeh a hratelnost.
-
lekoklatik
VIP
-
r3mus
Medium Star
oks, a ked uvidis sam aka priserna hra to bude tak sa mi ospravedln. pokial nepriplatia recenzentom od score, levelu a pod. tak sa nad 60% ani nevysplha to ti garantujemlekoklatik napísal:umieram nad tými myšlienkovými pochodmi
-
lekoklatik
VIP
Rád si teda prečítam tvoju objektívnu recenziu na hru Mafia 2. Ospravelňujem sa ti. Vyzeráš byť dosť objektívny a mám pocit že sa v hernom priemysle ako tak orientuješ.
Takže ešte raz, rád si prečítam recenziu od teba : ) Mohol by si urobiť recenziu pre hojko fórum? Možno získaš nejaký výnimočný rank. Môžem ti vybaviť. hm? : )
Takže ešte raz, rád si prečítam recenziu od teba : ) Mohol by si urobiť recenziu pre hojko fórum? Možno získaš nejaký výnimočný rank. Môžem ti vybaviť. hm? : )