Corel Draw X4 - prestal ukladať
Corel Draw X4 - prestal ukladať
Mám taký problém, že nemôžem ukaldať v Coreli. Stiahol som si verziu ktora by mala fungovať po skopírovaní troch .dll súborov a naozaj aj fungovala. Ale po 15tich dnňoch som stratil možnosť ukladať. Na nete som zistil, že ide zhruba o to, že toto prekopírovanie nestačí, ale program musí byť ešte aj aktivovaný. Ako na to som ale už nenašiel. Preto vás chcem poprosiť, ak ste sa dakto stretli s týmto problémom a našli ste aj riešenie, dajte mi prosím vedieť ako na to. Diki moc.
-
Tress
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
dovolim si s tebou nesuhlasit,,,
podla mna je corel profesionalny program,o ktorom ked sa dozvies co vsetko robi a naucis sa s nim pracovat ,tak na iny program nepomyslis...
Otcov kamarad robi v reklamnej agenture rozne navrhy apod, polepy na autobusy, auta a take veci a v corely to ide lepsie jak v kazdom inom programe, to si nevie vynachvalit, ale je pravda ze normalny domaci uzivatel ho asi az natolko nevyuzije
podla mna je corel profesionalny program,o ktorom ked sa dozvies co vsetko robi a naucis sa s nim pracovat ,tak na iny program nepomyslis...
Otcov kamarad robi v reklamnej agenture rozne navrhy apod, polepy na autobusy, auta a take veci a v corely to ide lepsie jak v kazdom inom programe, to si nevie vynachvalit, ale je pravda ze normalny domaci uzivatel ho asi az natolko nevyuzije