Nova Grafika

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
nasry
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nasry »

vendo napísal:???
co chces aby tam akoze spravili?
aby to nejak vyriesili,pretoze niesi si stopercentne isty ze to je windowsom?...a nechce sa mi preinstalovat win a bude to dalej robit...nech sa nato pozru
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

nasry napísal:aby to nejak vyriesili,pretoze niesi si stopercentne isty ze to je windowsom?...a nechce sa mi preinstalovat win a bude to dalej robit...nech sa nato pozru
lol to co cakas? ze im akoze donesies kartu alebo cely pc nech sa ti nato pozru? :lol:
nasry
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:lol to co cakas? ze im akoze donesies kartu alebo cely pc nech sa ti nato pozru? :lol:
a nie?...bola u nich zakupena av pripade problem mozem tam prist...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

U nich si si objednaval kartu, takze oni s tvojim pocitacom nemaju absolutne nic, ked si od nich nekupoval aj pocitac. To radsej tam budes trepat pocitac akoby si mal jednoducho za pol hodiny preinstalovat windows? :roll: Co by mozno aj vyriesilo cely tvoj problem.
nasry
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Plasmon napísal:U nich si si objednaval kartu, takze oni s tvojim pocitacom nemaju absolutne nic, ked si od nich nekupoval aj pocitac. To radsej tam budes trepat pocitac akoby si mal jednoducho za pol hodiny preinstalovat windows? :roll: Co by mozno aj vyriesilo cely tvoj problem.
tak ja to teda skusim preinstalovat,ale uz ste sa s tim stretli ze to pomohlo?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

jj väčšinou pri výmene grafík sa stáva že zamŕza systém pri boote keď sa zavádzajú ovládače grafiky hovoríš že si mal starú x1300 ktorá mala strašne starú architektúru oproti HD4750 a ovládače na ňu boli najnovšie z roku 2007 čiže je dosť možné že nová grafická má preto problémy inak ak by si to doniesol do servisu teda iba grafiku nech ti ju oni skúsia zapojiť do ich PC či je funkčná nemal by si platiť nič ale ak im donesieš celý PC nech ti to zapoja obvykle sa za to platí a pekne mastný poplatok kamarát za takéto platil 4 hodiny servisu :shock: a pochybujem že to vymieňali 4 hod ja by som to mal za 15 min
nasry
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ok,tak ja to teda skúsim preinštalovať,držte palce nech to je tim :D
Napísať odpoveď