Externy HDD

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Externy HDD

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

Zdravim, mam takú otázoku či sa tento externy hdd oplatí? a či je to dobré riešenie na hranie hier... poprípade iné návrhy dakujem za odpovede...

tu je link: http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 134532.htm
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ide o externy disk, takze zalezi od rozhrania, cez ktore ho pripojis.
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

pri WD MyBook-u nieje co riesit podla mna su WD dobra volba takze by som ho rozhodne bral..(keby mi ho trebalo)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zober 1.5 TB verziu, rozdiel v cene nie je velky a 500 GB navyse sa vzdy hodi :) (aj ked WD akosi dlho meska s dodavkami)
K tym hram - ja som z mojho disku skusal hrat GTR2 a bolo to v pohode, problem by vsak mohol vzniknut pri narocnejsich hrach, kde je potrebne nacitat viac dat. Najlepsie je presunut vsetky multimedia z lokalneho disku na externy a hry sustredit na lokalnom ;)
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

GothaR napísal:Zober 1.5 TB verziu, rozdiel v cene nie je velky a 500 GB navyse sa vzdy hodi :) (aj ked WD akosi dlho meska s dodavkami)
K tym hram - ja som z mojho disku skusal hrat GTR2 a bolo to v pohode, problem by vsak mohol vzniknut pri narocnejsich hrach, kde je potrebne nacitat viac dat. Najlepsie je presunut vsetky multimedia z lokalneho disku na externy a hry sustredit na lokalnom ;)
asi tak.. :)
3NeoNeko
Light Star
Light Star

rozdiel medzi týmto http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 134532.htm a týmto http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 138309.htm

je len v kapacite a cene?... pretože sa mi zdá že ten prvý ma viacej možných pripojený a hlavne to eSata... dakujem za radu
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Rozdiel tam v podstate nie je ziadny len ten co si spominal. Ked nevyuzijes pripojenie cez FireWire a eSATA, len klasicke USB, tak radsej doplat tych 14€ a mas vacsiu kapacitu o 500GB a ber ten Essential. :)
A aj keby mal eSATA tak ja by som tiez radsej zobral Essential, 500GB je dost, no sice na ukor dlhsieho cakania pri kopirovani.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak však využiješ FW a eSata, tak určite do toho investuj, pretože kopírovať niekoľko GB cez USB je utrpenie..

:)
3NeoNeko
Light Star
Light Star

ja ho chcem hlavne na hry a filmy... takže bude pre mna rýchlosť dosť podstatná... takže asi ten prvý dakujem za rady
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

rozdiel by al byt len v FW, eSata a este v tom ze Elite ma displej z toho elektronickeho atramentu ktory ukazuje info aj ked je vypnute (neviem ako to je u Essential)
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Jednoznacne si vezmi s eSATA USB2.0 je pomale budes banovat. eSATA mas take rychle ako normalne SATA iba je to iny tvar konektoru. Mozes ho pripajat aj za jazdy. Neni co riesit
Napísať odpoveď