kukiak napísal: blizi sa prve skuskove dufam ze nebude posledne
Som na tom stejne. A k tomu ešte - Ešte na piatu sa musím drbať na cvičenie.. takto večer počas celého dňa sa mi prejavujú nejaké tráviace problémy Zajtra si robím s kamošmi výlet do Tatier
/ ... mam zmiesane pocity z neucasti na cviku z matiky ... na jednej strane tam sice vzdy sedim a cumim na to jak na zjavenie, na druhej som ale prepasol sancu aspon si napisat priklady a aspon podla tych tomu troska prist na klb ...
zajtra pisomka z elektromechanickej premeny energie - asynch. a synch. motory ... velka sranda ... snad to poberem zo vzorovych prikladov
od utorka do konca tyzdna v podstate frei, ak sa nieco neposere ... sosa sa TopGear 14x2 ...
Dnes som konecne us bol v skole po pekne dlhej marodke(Uz som sa doma nudil) Konecne som bol von s kamosmi bola haluska Zajtra pisomka z anglictiny a neucil som sa
Lenovo Ideapad S12 je uz na ceste termin na skusku je jasny zajtra posledny oddychovy den a vo stvrtok sa zacina obdobie ucenia zajtra zapocet z architektury Pc
Po tyzdni s nou. Som ako-tak vylieceny. Po dobrom tyzdni doma nastupuju opat skolske povinnosti. Vianoce sa blizia a nemam premysleny ani jeden darcek.
V noci som takmer nič nespala. A teraz som v stave ako by ma niekto praštil po hlave. Na piatok sa musím naučiť 900 otázok na test a taaak sa mi do toho nechce púšťať. Hmm... začína nový deň a možno s ním aj niečo nové príde... uvidíme...
takto nejak si pripadám, vôbec mi príklad nechce vyjsť... z výsledku sa stále neviem dopátrať k zadaniu... what the fuck... nenávidím zadania úloh typu: dosaďte si vlastné čísla...
Tak chripka ma nakoniec zmohla a citim sa ako dobity varan.
Najlepsie na to je to, ze musim do prace a neda sa inak.
K tomu este aj ten skurvety palec boli jak prasa (tento prispevok pisem 10 minut).
vikend ... konecne vecer na kulec snad potesil ma fakt ze mame podatelnu na intraku a nemusel som pre tazky balik na dobierku az kdesi do stvrtej rite na postu skvely obed ... som uplne spokojny clovek ked sa dobre nadlabnem
nejaka ta robotka do skoly na vikend, snad sa to nejak neskomplikuje dostal som strasnu chut ist sa povozit na nejakej motke ... to asi tak skoro zas nevyjde ... zakazujem si klikat na inzeraty motoriek ...