LOLOLOLOLOLOL...ahahahahaha no tak na toto sa da reagovat iba jediným spôsobom...Tvoji rodičia by mali venovať viac času v procese tvojej výchovy a vzdelávania, pretože tvoja gramatika je doslova otrasná a tvoje príspevky na fóre nemajú žiadnu úroveň. Takže - šup šup vypnúť pc a začať trénovať pravopis..
GTA 4
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
teklbery77
Amateur
Caute chalani.Mam na vas taku malu prosbu,či by ste nevedeli o nejakom slusnom programe na upravu videa ,mam namysli taky program v ktorom by som mohol vytvorit take video ako na priklad ten čo ho robil 3 týždne .Zopar videi co som porobil a dal na youtube som urobil cez Gta 4 video editor,no chcel som sa spytat ci nejestvuje este daco lepsie kde by som mohlo vyuzit viacej pesniciek viacej textovych efektov atd., najlepsie freeware pripadne nejaky ten trial.Velmi pekne vam popredu dakujem.
-
teklbery77
Amateur
-
gattuso1327
Medium Expert
-
vojtekvojtek
Novice
offline profil
Prosím mohl by mi někdo pomoci s vytvořením offline pofilu?Děkuj
-
vojtekvojtek
Novice
no jo..dám vytovřit profil (creat profili po tvém) a pak mi to spadne do winu a otevře se mě net se stránkou..a tam je jenom zaregistrovat..nic o offline účtu tam neníSapo napísal:To je jednoduche, v hre stlacis HOME klavesu vyberies create profile a zvolis si offline profile. To je vsetko
-
teklbery77
Amateur
Dobry den.Potreboval by som surne radu a pomoc pretoze Gta 4 som s chutou dohral az po poslednu misiu a ako naschval v poslednej misii nastal dost velky problem ktoremu absolutne nerozumiem.Tam kde nahanam Dimitriho na clne ,tak potom pre mna s vrtulnikom prileti Jacob a tu nastava problem akonahle vyskocim z lode na vrtulnik a mam sa vytiahnut hore tak ked prusko stlacam medzernik tak sa niko vobbec ani len nesnazi vytiahnut a ja len letim a potom padnem na stred krizovatky a som mrtvy.Neviete kde by mohol byt pes zakopany?pretoze tuto hru milujem a ked uz som tak blizko k pomsteniu Romanovej smrti tak teraz toto.Asi 15 som tu misiu opakoval a vzdy ma bud odpalil s raketometom alebo sa mi nedalo vysplhat.Pls poradte,Dakujem velmi pekne.
-
teklbery77
Amateur
Ved mne uz prsty rychlejsie kmitat nemozu ,to by som asi uz infarkt z toho musel dostat ved to stlacam ako blazon,ze stolicka vrzga a srdce mam az v krku a niko len visi a len sa akokeby sekal obraz.Proste som z toho na nervy.Nemoze to by tym ze ked to hrajem s cheatama že sa mi zrušila možnost šplaht sa?Trochu blba otazka viem ale treba najst nejake riesenie.A co nastavenie klavesnice a mysi nemoze byt aj tam ten pes zakopany?